14. 7. 2012

Comic-Con 2012: Bones (Sběratelé kostí)

Comic-Con 2012: Bones (Sběratelé kostí)

Dramatické zakončení 7. sezóny Sběratelů kostí bude mít svůj dopad na pokračování tohoto dramatu z dílny stanice Fox, alespoň se takto vyjádřili během diskuze na Comic Conu výkonný producent Stephan Nathan a představitelé hlavních rolí Emily Deschanel a David Boreanaz. Nejen že bude Pelant (sériový vrah) pokračovat v terorizování týmu, ale otestováno bude také několik vztahů mezi členy skupiny. Boreanaz také odhalil, jak to bude vypadat s jeho prací.

Hlavní témata diskuze byla tedy následující:

Probíhající hra

Až se seriál vrátí na obrazovky, Brennanová stráví nějakou dobu mimo přímé dění. “Je závislá na svém otci (jehož hraje Ryan O'Neal, který se objeví v úvodní epizodě), který by jí teď měl poskytnout život, jenž ona nenávidí,” navnadil fanoušky Nathan. “Budou na útěku a budou se skrývat celé tři měsíce.” To, kde přesně po celou dobu byli, bude součástí “velkého odhalení.” Mezitím se zbytek týmu snaží najít cestu, jak jí dostat zpět a očistit ji. Trpělivost všech bude postupně slábnout.”

Booth bude zuřit

Agent FBI ponese velmi těžce fakt, že se na něj Brennanová prakticky vykašlala. “Bude to pro něj opravdu těžké,” řekl Boreanaz. “Je teď tlačen do pozice, ve které se bude muset vypořádat s otázkami, které mu bude klást FBI.” Nathan k tomu dodal: “Booth už to dál nevydrží. Je naštvaný dost na to, aby už dál nehodlal být hodným chlápkem.” Sám herec věří, že Booth bude svou lepší polovičku hledat po svém a třebaže to nakonec mezi sebou nějak vyřeší, “Temperance to bude něco stát,” doplnil se smíchem.

Vše, co potřebuješ, je láska?

“Tahle sezóna je přesně o tom, jestli ‘láska stačí?’,” vysvětlil Nathan, který ještě dodal, že tématem bude například, “Můžeme to znovu dát do pořádku?” A to nebude platit pouze pro Bootha a Temperance, ale také Hodginse a Angelu, Daisy a Sweetse, a Cam – která bude mít nový “a velmi překvapivý” cíl svých citů (někoho, koho již diváci znají!) — a její dceru.

Temné zvraty

Pelant bude pokračovat v trápení týmu z Jeffersonianova institutu po celou 8. sezónu “Tato sezóna bude o něco temnější,” poodhalil Nathan, dodávajíc, “Uvidíme ho již v první epizodě. Vrátí se takovými způsoby, které jsme nečekali.”

Show bude pokračovat

Myslel Boreanaz vážně svá vyjádření na Twitteru, kde tvrdil, že se stane v příští sezóně volným agentem? “Nic měnit nechceme,” řekl. “Chci, aby naše show pokračovala tak jako dosud.”

Nepoužité záběry

Co si Boreanaz a Deschanel myslí o rozhodnutí producentů, neukázat dlouho očekávanou milostnou scénu mezi jejich postavami? “Méně je více. Co byste přesně ještě chtěli vidět?” uvedl Boreanaz, a v žertu (směrem ke kolegyni) doplnil, “Chtěl jsem tě posadit na pračku a nechat to tak. Upřímně si myslím, že to bylo uděláno korektně.” A co takhle nějaké flashbacky ke klíčovým momentům? “Možná se objeví nějaké flashforwardy (ukázky budoucího děje),” nabízí lehké odhalení Deschanel. “Bude uděláno víc miminek.”

Jé, mami!

Setkáme se v této sezóně s Boothovou matkou? “Rozhodně se budeme zajímat o Boothovu rodinu,” napověděl Nathan.

Co takhle tanec

Oba hlavní představitelé se svěřili s tím, že Buck a Wanda jsou jejich oblíbená alter ega. Cítíme potřebu je vrátit na scénu. “Máme několik plánů,” řekl Nathan hercům. “Možná se dočkáte společenského tance.”

Při zemi

Další důvod, proč nenávidět současný stav ekonomiky: Díky sníženému rozpočtu se nedočkáme dalších epizod natáčených v Londýně.

(zdroj: TV Line)

Kromě lehce negativní informace na konci to není tak zlé, co myslíte? Povězte nám své názory v diskuzi!

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Maarti

Maarti

Paráda, já jsem teda nadšená..vypadá to, že žádného úpadku v dění nedočkáme :)
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mně furt vrtá hlavou, kdo může být novým chlapem cam. tam jsou buď stážisti, sweets, boothův děda nebo max....
před 11 roky
Další články k tématu