19. 8. 2020

5×5: Top seriálové novinky července 2020

5×5: Top seriálové novinky července 2020

V červenci se nám představila řada novinek. Na to, že je léto a navíc korona, tak jsme si v rámci Novinky pod lupou přiblížili 11 nových kousků, které se chtějí prosadit a získat status oblíbenců. Které z nich nejvíce zaujaly vás? Na to se mrkneme v dnešním článku!

V polovině každého měsíce vám shrneme čísla pro novinky předchozího měsíce. Ptáte se, proč až v půlce měsíce? Odpověď je jednoduchá. Seriály, které mají premiéru až v posledních dnech, by měly značnou nevýhodu, kdybychom statistiku vydávali hned první den nového měsíce. Aby všichni dostali férovou šanci předvést, co v nich je, a dostat se na vrcholy našich žebříčků, rozhodli jsme se jim dát dva týdny k dobru.

Nejčtenější NPL

Hodnocení na SerialZone.cz

Čtyři z pěti červencových novinek, které nejvíce upoutaly vaši pozornost, patří Netflixu. Největší zájem si získala Jeptiška bojující proti temným silám zla. Popis zní šíleně, ale seriálu se podařilo upoutat pozornost. Nejen, že jste mu dali šanci, ale dokázal si vás získat pro zábavnou a silnou hlavní hrdinku a poutavý příběh. Teď jen zbývá oznámit prodloužení. Zvědaví jste byli také na Cursed, ale jestli se dá soudit z průměrného hodnocení, tato novinka diváky převážně zklamala. Jedinou výjimku, která nepatří Netflixu, tvoří v nejčtenějších NPL utopické sci-fi Brave New World, kterou má na svědomí streamer Peacock.

1. Warrior Nun (Netflix)
2. Cursed (Netflix)
3. Brave New World (Peacock)
4. Ju-On: Origins (Netflix)
5. Boca a Boca (Netflix)

Nejodškrtávanější piloty

Hodnocení na SerialZone.cz

Jak už padlo o odstavec výš, velké naděje jsme všichni vkládali do artušovského seriálu Cursed. Ne nadarmo tento seriál obsadil špičku v největším množství lidí, kteří si odškrtli pilot jako viděný. Do pětice se dostal také jeden dokument. Šanci jste na Netflixu dali novince Unsolved Mysteries. Zaujalo vás také pokračování historické kriminálky The Alienist, kde se hrdinové vrátili s novým případem v minisérii s podtitulem Angel of Darkness. Nechybí ani Warrior Nun a Brave New World, kde se zájem očekával.

1. Cursed
2. Warrior Nun
3. Brave New World
4. Unsolved Mysteries
5. The Alienist: Angel of Darkness

Nejvíckrát přidané do chci vidět/sledovaných

Hodnocení na SerialZone.cz

Je zajímavé, že navzdory nízkému hodnocení Cursed jste si seriál hodně přidávali mezi sledované – dokonce více než Warrior Nun! Jinak se seznam nese dál v zaběhnutých kolejích a dokazuje, že jsme v červenci našli zhruba 4–5 kousků, které rozhodně za vyzkoušení stojí. O Brave New World, Alienist i Unsolved Mysteries už tu řeč padla dříve.

1. Cursed
2. Warrior Nun
3. Brave New World
4. The Alienist: Angel of Darkness
5. Unsolved Mysteries

Nejvíckrát použité do výzvy

Hodnocení na SerialZone.cz

Výzva je stále v plném proudu! Už máte jen 4,5 měsíce k tomu, abyste si vyplnili všechny kolonky a výzvu splnili na sto procent. Novinky nelze využít ve všech kategoriích, ale do většiny z nich je zařadit můžete. A taky to poctivě děláte! I tentokrát jste si vybrali z premiérových seriálů a zaplnili si své výzvy červencovými seriály. Kromě výše zmíněných kousků se zde na páté příčce objevila také Hříšná touha od Netflixu – jedno z dramat, o kterém jsme před premiérou ani nevěděli, které ale velmi příjemně překvapilo.

1. Warrior Nun
2. Cursed
3. Unsolved Mysteries
4. Brave New World
5. Oscuro deseo

Nejlepší hodnocení

Hodnocení na SerialZone.cz

Není sice až tak známý (což dokazuje jeho absence ve výše uvedených kategoriích), nicméně nejlépe hodnoceným novým seriálem července je nevšedně, leč poutavě podaný dokument, kterým nás provází oblíbený herec Zac Efron. Obecně dokumenty vedou – druhé místo obsazuje Unsolved Mysteries. Až další příčky v kategorii nejlépe hodnocených seriálů patří skriptovým kouskům. Warrior Nun vévodí, následuje Brave New World a dětská novinka The Baby-Sitters Club.

1. Down to Earth with Zac Efron (80,9 % / 22 hlasů)
2. Unsolved Mysteries (77,4 % / 34 hlasů)
3. Warrior Nun (76,7 % / 192 hlasů)
4. Brave New World (75,3 % / 45 hlasů)
5. The Baby-Sitters Club (72,4 % / 17 hlasů)

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Drunk_Queen

Drunk_Queen

No jo, já vlastně koukala na seriály, bych vlastně mohla doplnit do výzvy!
před 3 roky
Další články k tématu