8. 1. 2021

Vyberte si nové seriálové pozadí

V návrzích na vylepšení stránek se objevil požadavek na doplnění novějších seriálových pozadí, kterými si vzhled našich stránek můžete ozdobit.

Je pravda, že tvorbu nových obrázků jsme v poslední době dost zanedbávali, takže je nejvyšší čas to napravit! V dnešním fotočlánku se podíváme na nové obrázky, které máte již k dispozici a můžete si je aktivovat jako pozadí webu v nastavení. A abyste nebyli ochuzení, přinášíme také výběr těch, na které si budete muset nechat zajít chuť, jelikož neprošly přísným sítem, a tudíž je v nabídce nenajdete. I bez nich si ale určitě vyberete obrázek svého oblíbeného seriálu, který vám udělá radost hned, jak na SerialZone po probuzení zavítáte :-)

Pokud se vám líbí více tapet a nemůžete se rozhodnout, které zvolit, přichystali jsme pro vás malou novou vychytávku. Zájemci si v nastavení můžou aktivovat náhodnou změnu tapety, která se bude měnit dle vašeho nastavení buď každý den, nebo při každém novém přihlášení (včetně automatického přihlášení). Kdykoliv k nám tak po zavítáte, můžete se těšit na nový obrázek. A kdo ví, třeba vás nějaký zaujme natolik, že budete pátrat, k jakému seriálu patří, a nakonec si ho přidáte do sledovaných.

NEPROŠLO Emily in Paris

NEPROŠLO Gentleman Jack

NEPROŠLO The Mandalorian

NEPROŠLO The Outpost

NEPROŠLO Westworld

NEPROŠLO Why Women Kill

NEPROŠLO Wynonna Earp

NEPROŠLO You (TY)

NEPROŠLO You (TY)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře56zobraz všech 56 příspěvků
ragelly

ragelly

Mně taky ne, takže se na to musí mrknout Fruiko
před 2 roky
kate23

kate23

moc děkuji všem za úžasné nové pozadí (tomu říkám letní Vánoce) :-)
před 2 roky
Fruiko

Fruiko

Opraveno.
před 2 roky
Další články k tématu