22. 7. 2013

Comic-Con 2013: Sons of Anarchy (Zákon gangu)

Comic-Con 2013: Sons of Anarchy (Zákon gangu)

Jedním z posledních panelů na letošním Comic-conu byl panel Sons of Anarchy (Zákon gangu). A taky se tu děly věci. Tvůrce seriálu Kurt Sutter představil v teaseru na nadcházející 6. sérii nového viceprezidenta klubu. Bobbyho na postu Jaxovi pravé ruky nevystřídal nikdo jiný než… Chibs!

A co jsme se dozvěděli dalšího?

Jaxovo vůdcovství

Tahle otázka zůstává ve vzduchu i v šesté sérii. Může být Jax do brý vůdce a zároveň také milující otec a dobrý manžel? A podaří se mu klub vyvést z dráhy zločinu k nějakým legálnějším kšeftům?

Vězení

Clay ve vězení nemá už žádné páky na klub a v podstatě je postradatelný. Díky vypsané odměně na jeho hlavu neví, jestli bude další minut žít, nebo ne…

I Tara je za mřížemi. V promítaném teaseru má kratší vlasy a na rozdíl od Claye vypadá, že má svou situci pevně v rukou. Bude z ní asi pěkná drsňačka.

Finále

Všichni víme, že seriál se pomalu blíží do cílové rovinky a šestá série je předposlední. Kurt mírně odhalil, na co se můžeme těšit v sedmé řadě. Nejdříve vtipkoval, že na bazén plný krve, ale potom to vzal vážněji a říkal, že má představu, jak by poslední scéna měla vypadat. To, jak se k ní dopracuje, je ovšem zatím jen ve hvězdách.


Těšíte se na novou řadu? A na Taru a Claye ve vězení?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu