22. 7. 2013

Comic-Con 2013: Once Upon a Time in Wonderland

Comic-Con 2013: Once Upon a Time in Wonderland

Spin-off k OUaT, Once Upon a Time in Wonderland, se nedočkavým fanouškům poprvé představil na letošním Comic-Conu v San Diegu.

Hned v úvodu tvůrci vypustili castingovou bombu: Naveen Andrews, který se proslavil rolí v Lost (Ztraceni), se do Wonderlandu nastěhuje jako zlý džin Jafar. „Vždycky jsme chtěli, aby Jafar byl součástí našeho příběhu,“ řekl producent Edward Kitsis. „Bude to opravdu velký zloduch. Hned, jak jsme se o postavě začali bavit, věděli jsme, že ji musí hrát Naveen. Když jsme se ho zeptali, zda by měl zájem, odpověděl, že ano.“

„Doufám, že vytvořím někoho, koho jste dosud nikdy neviděli,“ řekl Andrews, když se přidal k ostatním hercům na pódiu. Tento casting znamená návrat ke starým šéfům z Lost. Kitsis ho přivítal vtípkem: „Vítej zpět na ostrově. Zase jsme tě dostali!“

Příběh Wonderlandu je vyprávěn skrze oči Alenky (Sophie Lowe), která má dobré srdce, které je ale zároveň pošramocené z jejího těžkého života. Ztratila svou životní lásku, džina Cyruse, kterého potkala ve Wonderlandu. Nicméně Alenka rozhodně není typická slabá vystrašená dívka, jakou ji známe z románu. „Jsem nadšená z toho, že můžu být součástí tohoto seriálu, hrát tak silnou ženu,“ řekla její představitelka. Kitsis dodal: „Existuje něco víc cool, než když Alenka sejmula toho chlápka pomocí svých nohou a zlomila mu vaz? To je Alenka, jakou chci vidět.“

Na rozdíl od Once, kde se objevují nadpřirozené postavy z různých pohádek, Wonderland bude mít seskupený a uzavřený příběh. Seriál nabídne flashbacky stejně jako Once, ale v současnosti se bude odehrávat až po Wonderlandu.

V pilotu se kromě Alenky a Cyruse představí také Srdcový Janek, Bílý Králík a hlavní zloduška, Rudá královna. Ta docela pravděpodobně bude sdílet spojení se Srdcovou královnou.

„Rozhodně se nejvíce budeme soustředit na Alenku a Cyruse,“ řekl Kitsis a dodal, že i přes to by byl zklamaný, kdyby se Srdcová královna později neobjevila. Co se týče Kloboučníka, pro Sebastiana Stana jsou dveře vždy otevřené. Pokud se mu natáčecí rozvrh uvolní, až dodělá film Captain America, může se v seriálu objevit.

Wonderlandu se fanoušci dočkají 10. října, kdy má seriál premiéru na ABC.


Těšíte se na Wonderland? Nebo spin-offu OUaT šanci nedáte?

(Zdroj: TV Guide)

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
petruska.77

petruska.77

Na OUaTiW jsem hodně zvědavá a doufám, že se tam objeví (a i zůstane) kloboučník Sebastian Stan - toho...
před 10 roky
Michalenka

Michalenka

Když jsem na jaře četla články o OUaTiW, říkala jsem si: ''ten seriál nemá šanci!'' Teď si však myslím,...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

asi jediná vidím příchod andrewse jako negativum, ale přesto se podívám. snad nebude mít tak zásadní roli....
před 10 roky
Další články k tématu