21. 7. 2013

Comic-Con 2013: The Originals

Comic-Con 2013: The Originals

Panely k seriálu The Vampire Diaries bývají na Comic-Conu velmi oblíbené. Letos měl navíc v San Diegu premiéru i panel k The Originals, novému spin-offu Deníků. Na co nás tedy herci a tvůrci nalákali?

Na panelu byly přítomné staré známé tváře – výkonná producentka a tvůrkyně seriálu Julie Plec, herci Joseph Morgan (Klaus), Daniel Gillies (Elijah), Claire Holt (Rebekah), Phoebe Tonkin (Hayley) a nováček ve světě Deníků, Charles Michael Davis (Marcel). Bylo ukázáno jedno nové video (viz níže), alternativní konec backdoor pilotu, ale jinak se diskutovalo zejména o starých a nových postavách…

Julie Plec si je vědoma toho, že i když byl pilot k The Originals odvysílán jako epizoda Vampire Diaries, bude to několik měsíců do pokračování příběhu Původních. Proto bude v říjnu odvysílán převyprávěný backdoor pilot, který se vysílal v rámci TVD… ale s twistem na konci! „Elijah navštíví New Orleans, aby zjistil, co má jeho bratr za lubem,“ řekla Julie. „Uvidíme podobné scény a momenty, které jsme však neviděli v backdoor pilotu.“

Rebekah se v New Orleans neobjeví dříve než ve druhé epizodě. Musí se totiž uzavřít její příběh ve Vampire Diaries. „Pořád se poflakuje s Mattem Donovanem,“ uvedla Plec. Rebekah se objeví v prvním díle páté série Deníků, poté se však přesune do The Originals.

Tato Původní upírka však není jediná, kdo v Mystic Falls někoho nechá. Elijah se také musel rozloučit s Katherine. Daniel k tomu pak řekl: „Jsem si stoprocentně jistý, že Elijah ke Katherine určitě stále něco cítí. Ale oddanost své rodině je na prvním místě.“



Pak tu jsou „Klaroline“ fanoušci, kteří nejsou spokojeni s tím, že Hayley čeká s Klausem dítě. Fanoušci se ale mohou těšit na to, že vztahem Klause a Caroline se budou seriály i nadále zabývat. „Není to tak, že by ten vztah neexistoval,“ řekla Julie. „Ona je něco jako byla Buffy Angelovi – ovlivnila ho. A Joseph Morgan ke zdánlivě ukončeném vztahu dodal: “To je vše, co jsem k tomu slyšel."

Znamená to, že budou další možnosti pro cross-overy mezi The Vampire Diaries a The Originals? „Rádi bychom ty vztahy udržovali i mezi seriály. Jsou tam nějaké nedokončené záležitosti… a chceme v nich pokračovat,“ sdělila návštěvníkům Julie Plec.

Kromě Původních upírů se do popředí dostane i Marcel. Novou postavu budeme prozkoumávat i přes flashbacky – asi nejdůležitějším momentem bude první setkání Klause a Marcela, kterému bude věnováno několik epizod. Pak budeme sledovat, jak Marcel „vyrostl z chlapce v muže“. „Budeme odvážní, vzrušující, sexy a nebezpeční,“ uvedla Julie s tím, že když se dostane ze světa dospívání jinam, hodí se dospělejší vypravování.

Co se týče těhotenství Hayley, Phoebe Tonkin řekla, že si myslela, že Hayley a Klaus byla záležitost na jednu noc. „Moc dobře se navzájem neznají,“ uvedla a dodala, že nevěřila, že mezi nimi může být nějaká romantika. „Jejich vztah musí být teprve vytvořen,“ dodal k tomu Joseph. Julie Plec ještě sdělila, že teď už to nebude záležitost na jednu noc, když už mezi sebou Hayley a Klaus mají nějaké to pouto. „Dvě a půl série jsem držel celibát, takže ta energie musela ven. Přes dvě sezóny jsem si ve Vampire Diaries nesundal tričko. To musí být nějaký rekord!“ vtipkoval Joseph.

Když se fanoušek zeptal, zdali bude dítě Klause a Hayley hybrid nebo nějaký nový tvor, odpověděla Plec následovně: „Na tohle vám samozřejmě nemůžu dát odpověď. Myslím si, že každý z diváků bude mít svůj vlastní názor na to, co to dítě je a co znamená. Bude zábavné sledovat všechny ty debaty, než se dítě narodí.“ Claire Holt si ale přeje, aby to dítě bylo štěně huskyho. :-)

A teď už tu máme výše slíbené video, které bylo návštěvníkům panelu promítáno:


The Originals mají premiéru 15. října. Těšíte se?! :-)

(Zdroje: HollywoodRepor­ter.com, Zap2it.com)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Michalenka

Michalenka

Původnim davam max. 2serie do zruseni:/ bez Caroline to nema cenu:/ Zajimalo by me co bude hrat ta holka...
před 10 roky
Nicholas Monsarrat

Nicholas Monsarrat

TO strčí TVD do kapsy. Joseph a Daniel jsou úžasní herci, skvěle se doplňují i postavy obou bratrů a...
před 10 roky
griff

griff

The Originals S01E01 Pilot Directors Cut WEB-DL XviD-FUM[ettv] - maličko rozšířený pilot :)
před 10 roky
Další články k tématu