24. 7. 2016

Comic-Con 2016: Son of Zorn

Comic-Con 2016: Son of Zorn

Nadcházející hraně-animovaná komedie od stanice Fox nabírá talenty. Během panelu na Comic-Conu bylo oznámeno, že se k obsazení seriálu Son of Zorn přidávají Keegan Michael Key a Sarah Koenig, kteří propůjčí svůj hlas animovaným postavám.

Hlavním hrdinou je animovaný válečník Zorn ze vzdálené planety Zephyria, který se musí smířit s nudnou realitou života na zemi poté, co byl pryč posledních 10 let.

Key se stane jedním ze Zornových starých kamarádů. Koenig namluví fiktivní dokument o Zornově rodné planetě. Již dříve bylo oznámeno obsazení Olivie Wilde, která se vtělí do role Zornovy bývalé přítelkyně.

Během panelu se promítal původní pilot, který vznikl ještě předtím, než došlo k objednání seriálu. Epizoda bude upravena, ale její animace prozatím není dokončena. Z důvodu složitostí, které s sebou přináší kombinace animace a hraných scén, už skončilo natáčení hraných scén, nyní probíhá tvorba animované části, kdy se zatím tvoří prvních pět epizod.

„Bylo to opravdu divné. Těžko se mi představovalo, jak to bude ve výsledku vypadat. Zároveň to ale bylo fakt, fakt, fakt vtipné,“ prozradila herečka Cheryl Hines o natáčení. „Když jsem četla scénář, smála jsem se nahlas.“

Jelikož je hlavní hrdina animovaný, herci museli hrát sami, jako by vedle nich někdo byl. „Docela vám to zamotává hlavu, protože nevíte, co děláte,“ prozradil herec Johnny Pemberton, který hraje Zornova syna. „Na konci dne se cítíte jako největší blázen. Bude šílené, jestli seriál vydrží pět let,“ potvrdil Pembertonova slova Tim Meadows, který hraje snoubence Edie, se kterou má Zorn syna.

Na panelu se objevil i samotný Zorn, který přes video omluvil svou nepřítomnost: „Stanice mi nezaplatila dopravu z domu, jsou to lamy,“ uvedla postava a sklidila ze strany fanoušků úsměvné reakce.

Řeč přišla i na to, jak vznikl vzhled Zorna. Appel uvedl, že čerpal inspiraci z animovaných komedií ze 70. a 80. let. „Koukali jsme na všechny akční animáky, které cílily na mladé kluky.“ Jmenovitě uvedl Thundercats a Conan the Barbarian. Ale co se samotné postavy týče, tak „nikdo z těchto starých animáků není stejný jako Zorn“.

Ačkoliv jde napůl o animovaný seriál, všichni se shodli na tom, že je realistický, zabývá se problémy, které současné rodiny mají. „Je na něm skvělé, že odráží rodinnou dynamiku, která se na světě běžně vyskytuje. Hodně lidí vyrůstá s rozvedenými rodiči, hodně lidí má nevlastní rodiče,“ prozradila Hines. „V jádru je Zorn jako ryba bez vody,“ pokračoval Appel. „Je to seriál o rozvodu a o rodinách, které se snaží po rozvodu spolu vycházet. Jen tady je sedmistopý kreslený barbar, to je vše.“

Son of Zorn má na Foxu premiéru v neděli 25. září.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Mik

Mik

Na tohle sem hodně zvědav. Hrdina s mečem vypadá jak z He-Mana nebo Thudercats a k tomu...
před 7 roky
Další články k tématu