22. 7. 2016

Comic-Con 2016: Dark Matter

Comic-Con 2016: Dark Matter

Jedním z posledních panelů byla ve čtvrtek na programu Comic-Conu loňská scifi novinka Dark Matter, kterou dorazili reprezentovat herci Melissa O'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, nováček Melanie Liburd a výkonný producent Jay Firestone.

Jako první dostala prostor O'Neal, která pohovořila o tom, jak je náročné být v čele týmu. Dvojka musí k jednotlivým členům přistupovat individuálně, ale zároveň nesmí pomíjet jejich hlavní cíl. Tuto sérii je pro ni vedení posádky náročnější, jelikož se do popředí dostává Pětka, a také přibylo pár nových členů, kteří nemají prakticky žádný důvod ji respektovat. „Myslím, že v této sérii uvidíme Dvojku více se spoléhat na názory ostatních členů, což předtím moc nedělala,“ uvedla O'Neal.

Následoval velký potlesk pro Pětku, která se v druhé sérii předvádí v úplně jiném světle než minulý rok. Ferland přiznala, že si tento nový směr, kterým se její postava nyní ubírá, skutečně užívá. „Nabízí se mi opravdu parádní momenty. Některé už jste viděli a některé vás ještě čekají. Je to super,“ uvedla. Na druhou stranu přiznává, že je teď Pětka jistým způsobem opět na začátku, protože po zradě Šestky si není jistá, zda může někomu skutečně věřit a snaží se být opatrnější. Nakonec byla pro velký úspěch požádána, aby přednesla svou legendární hlášku z předchozí epizody – „Všechny je zabij“. Odměněna byla potleskem publika.

Jednou z nových postav je Nyx v podání Liburd. Zatím toho o ní moc nevíme, ale herečka prozradila, že se diváci o Nyx dozví více informací v šesté epizodě. Následovaly otázky publika a jedna z fanynek se zeptala, zda se někomu minulou sérii podařilo správně tipnout, kdo z týmu je zrádce. Mallari se hned pyšně přiznal, že si správně tipl Šestku, k čemuž měla námitky O'Neal, ale Ferland ho doplnila a řekla, že než k vlastnímu odhalení došlo, tak svůj tip stihli všichni několikrát změnit. Scenáristé si to celé ovšem užívali a neustále se herce snažili zmást. Pravdu zjistili až těsně před natáčením oné scény. Moderátor se poté doptal, zda si někdo přál být zrádcem. Přihlásil se Mallari, protože má rád záporáky, tak si chtěl jednoho zahrát.

Firestone prozradil, že jednou z hlavních dějových linek druhé řady je, aby jednotliví členové Razy zjistili, zda můžou mít ve světě tak významný vliv, i když budou dobří a nesklouznou ke své reputaci záporáků. Herci však přiznali, že si užívali, když si mohli na jednu epizodu zahrát své postavy takové, jaké byly před ztrátou vzpomínek. Zároveň to pro ně bylo zvláštní, protože to bylo něco jiného. Zvláštní to bylo také pro Ferland, která si připadala jako v jiném seriálu, protože se k Pětce chovali všichni úplně jinak. Řeč se stočila k módnímu stylu Pětky. Při té příležitosti O'Neal prozradila, že Ferland ve skutečnosti vyrábí různé přívěšky a náušnice, které dokonce prodává a část výtěžku odvádí na charitu.

Přestože je Dark Matter vážnější seriál, na pracovní atmosféru to žádný vliv nemá. Mallari přiznal, že za kamerou často dochází ke spontánnímu zpěvu i tanci a všichni jsou opravdu vtipní. Promítány byly premiérově zkažené scény (nejen z první série), tak snad se brzy video objeví i na internetu.


Jak se vám zatím líbí průběh druhé série? Oblíbili jste si tento seriál? Co říkáte na nové postavy?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
24ron24

24ron24

Super článek, díky moc! ;) Už sa neviem dočkať tých bloopers, to sa zase nasmejem ;) Ak sa to teda dostane...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Děkuji za článek,je skvělý.
před 7 roky
Další články k tématu