23. 7. 2016

Comic-Con 2016: Agents of S.H.I.E.L.D.

Comic-Con 2016: Agents of S.H.I.E.L.D.

Letos si Comic-Con nenechal ujít ani jeden z pravidelných návštěvníků, kterým je marvelovský seriál Agents of S.H.I.E.L.D. O tom přijeli pohovořit výkonní producenti Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Jeff Bell a herci Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Henry Simmons, Elizabeth Henstridge a Iain De Caestecker. Moderování se tradičně ujal vedoucí Marvel Television a výkonný producent seriálu, Jeph Loeb.

Jednou z věcí, která fanoušky zajímala nejvíce, byly informace týkající se postav Bobbi (Adrianne Palicki) a Huntera (Nick Blood). Jejich spin-off objednávku nezískal, a proto si diváci pokládali otázku, zda se tyto postavy vrátí opět k Agentům. „Tohle je rozhodně tajné, ale dívejte se dál,“ odpověděl záhadně Whedon.

Hned ze začátku padla otázka, která se týkala oblíbených scén a epizod. Většina přítomných se shodla a jako svou oblíbenou scénu uvedli loučení právě s Bobbi a Hunterem, jelikož to pro ně byla opravdová chvíle a nemuseli vůbec nic hrát. Všechny emoce byly skutečné. Iain však jako svou oblíbenou epizodu uvedl 3×05 – 4,722 Hours, protože měl celý týden volno. Tancharoen s ním ve vší vážnosti souhlasila, ovšem z jiného důvodu. Z tvůrčího hlediska se jednalo o epizodu, která svým stylem i konceptem vybočovala, což byla pro celý tým velká výzva a značný risk, který se ale vyplatil.

Hlavní zprávou však bylo oznámení týkající se obsazení role Ghost Ridera, který se představí ve čtvrté sérii. Roli získal herec Gabriel Luna, kterého můžete znát například ze seriálu Matador nebo Wicked City. Ghost Rider, vlastním jménem Robbie Reyes, je mechanik, který během nešťastného automobilového závodu unikl jen o vlásek smrti a tehdy získal své schopnosti. V komiksech vlastní Ghost Rider stejný ohnivý řetěz, se kterým se v minulé sérii vytasil i Inhuman James, známý také jako Hellfire. „Čtvrtá série je bez pochyby ta největší a nejambicióznější zápletka, jakou jsme v seriálu doposud měli. Jakmile Spirit of Vengeance přijede do S.H.I.E.L.D.u, všechno se tím změní,“ uvedl Loeb. Ghost Rider je také známý díky stejnojmenným filmům, ve kterých ho ztvárnil herec Nicolas Cage.

Adresována byla i postava Daisy, která má za sebou velmi zdrcující chvíle. Ve finále přišla o svou lásku Lincolna a rozhodla se jít vlastní cestou. Je však možné, že se v jejím životě objeví brzy někdo nový. „Momentálně je zničená z toho, co se stalo, takže to chvíli potrvá. Lidé ale nachází útěchu v různých věcech a poté jsou připraveni posunout se dál,“ sdělil Whedon. Producenti se přiznali, že herce Bretta Daltona a Lukea Mitchella zbožňovali, a proto pro ně bylo neskutečně těžké je ve finále třetí série zabít. „Ostatní postavy si však musí procházet bolestí, abychom mohli následně vyprávět lepší příběhy,“ vysvětlil Whedon. Clark zavtipkoval a řekl, že se tvůrci zrovna snaží obsadit roli nové Daisyiny lásky, ale že nikdo o tuto roli nemá zájem, protože se bojí, že by dopadli stejně jako Ward a Lincoln.


Už jste se vzpamatovali z finále předchozí série? Těšíte se na tu novou? Čí osudy vás zajímají nejvíce?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Koldik

Koldik

Exactly... tesime sa
před 7 roky
Mik

Mik

Na Ghost Ridera sem hodně zvědav, původně sem myslel, že další sérií už pokračovat nebudu, ale po tomhle...
před 7 roky
24ron24

24ron24

No páni 4.séria má byť najambicióznejšia zo všetkých sérii? tak tú 4.sériu už teraz milujem! :DD Ne fakt ak...
před 7 roky
Další články k tématu