22. 7. 2016

Comic-Con 2016: Teen Wolf

Comic-Con 2016: Teen Wolf

Hned ráno jsme vám prozradili, že nadcházející šestá série seriálu Teen Wolf (Vlčí mládě) bude poslední. Scott a jeho smečka mají před sebou pořádnou závěrečnou jízdu, při které jim půjde o život.

Hvězdy seriálu se v úterý sešli na svém posledním comic-conovém panelu v San Diegu. Zde bylo kromě oznámení o zrušení potvrzeno listopadové premiérové datum a představen nový trailer, ve kterém nechybí velmi zajímavé ukázky toho, co přijde.

Do Beacon Hills přichází Kiřina máma, která spouští sérii událostí, které dost možná povedou k vyhlazení Scottovy smečky.

Producent Jeff Davis prozradil, kdo bude hlavním záporákem šesté řady: „V této sezóně budeme mít vlkodlaka nácka, uvidíme, jak se dostal do velké skleněné kapsle. Chtěli jsme mít záporáka, jakého jsme ještě předtím neviděli.“

„Vydáme se do různých časových dob,“ prozradila Holland Roden. „Jedna se třeba soustředí na irský folklor jako na celý… Týká se to možná záhady šesté série. Víc vám prozradit nemůžu.“

I když šestá série bude především o záchraně Stilese, David ujasnil, že jde spíše o záhadu, která prostupuje celým Beacon Hills. „Mýtus The Wild Hunt (divoký lov) se prožene městem. Pokud máte smůlu a vstoupíte jim do cesty, vezmou vás s sebou.“

Argent je tam se Scottem, dodává mu potřebou podporu. „Moc se mi líbí, kam ten vztah v rámci seriálu zašel. Je to to, co mu jeho dcera ukázala, že je víc než jen vlkodlak. Je to mladý muž,“ prozradil host JR Bourne.

Další střípky:
- Cody Christian, který se v nové sérii vrací, prozradil, že Theo se dostal do pekla a zpátky. Jeho další cesta bude za vykoupením.
- Peter se vrátí, aby Malii zkomplikoval rodinný život.
- Ghost Riders budou mít nádech amerického západu.

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Yellow

Yellow

PETER!! Ale trailer pěkný, jakoby hlavní postava byl Stiles a né Scott. Vůbec není okaté, jak využívají...
před 7 roky
Mik

Mik

Na vlkodlaka nácka sem zvědav, ale toho cestování časem se bojím. To bude zase zbytečně přeplácaný. Snad se...
před 7 roky
24ron24

24ron24

Noo tak toto vyzerá nádejne. na toho nácka som tiež zvedavý. Cestovanie časom je môj najobľúbenejší žáner,...
před 7 roky
Další články k tématu