22. 5. 2023

TRIP – he is back

TRIP – he is back

Jsme se minulý týden vyčerpali a tak tenhle týden v TRIPu alias Týdenní redakční inspiraci premiérami vládne zase tipová dieta. Ale naštěstí váš o monotónní stravy zachránil Pajky a tak pro vás máme pro tento týden dva chody.

FUBAR

FUBAR

Základní údaje

Žánr Akční / Špionážní / Drama
Stanice Netflix
Premiéra 25. května 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Otec a dcera zjistí, že oba tajně pracují pro CIA už několik let. Uvědomí si, že celý vztah je jedna velká lež a jeden druhého vůbec neznají. Nyní jsou nuceni pracovat jako parťáci, když se vydávají na globální špionážní misi.

Proč to doporučuji?

I když tenhle týden je z čeho vybírat, tak je jasné, co poputuje do mého tipu a nejspíš i do tipů kolegů. Protože když se taková celebrita jako Arnold Schwarzenegger upíše vůbec poprvé k hlavní roli seriálu a to ještě k tomu akčního a komediálního, tak je jasné, že is tohle nemůžete nechat ujít. A to, že to je od Netflixu, který tyhle „vymývačky“ celkem umí už je jen třešničkou na dortu. Takže Arnie… Koukej jim nakopat zadky!

Fruiko

Arnold Schwarzenegger v akčním komediálním seriálu? Tady prostě fakt nebylo co řešit. FUBAR bude naprosto neskutečnej akční nářez, kterej musí každej vidět. Navíc za ním stojí Nick Santora, který natočil i podobně laděného Reachera, takže to bude určitě stát za to. Těším se, jak si s Arniem užiju tu šílenou špionážní jízdu a doufám, že ne všechno bude fucked up beyond all recognition. :-)

Furiant

Předpokládám, že tento týden se nám tipy taky nebudou asi moc lišit. Arnie v první seriálové roli zaručeně vzbudí velkou pozornost. Navíc je to ten typ pohodového akčního seriálu, které Netflix umí na výbornou. Za odpoledne dáte celou sérii, ani nebudete vědět jak.

ragelly
The Clearing

The Clearing

Základní údaje

Žánr Drama
Stanice Disney+
Premiéra 24. května 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Žena je nucena čelit nočním můrám ze své minulosti, aby zastavila tajný kult, který chce shromáždit děti pro naplnění svého mistrovského plánu.

Seriál je adaptací románu JP Pomareho „In the Clearing“ a je inspirován australským kultem The Family a jeho zakladatelkou Anne Hamilton-Byrneovou, jednou z mála ženských vůdkyň kultu v historii.

Proč to doporučuji?

Tenhle týden se mi opět nevrací žádný ze sledovaných seriálů, takže se podrobněji budu muset kouknout na novinky. Největší jméno k sobě přitáhl Netflix, když se Arnie objeví v novince Fubar a dost možná se na to podívám. Přesto mě ještě a málo víc láká Hulu a novinka The Clearing. Kulty jsou pro seriály velice vděčné téma.

Pajky
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
richardK

richardK

Clearing už mám nějakou dobu ve watchlistu, slušný protipól k Fubarovi🤪
před 50 týdny
Litocha

Litocha

Fruiko , prosím tě, co je vymívačka? Jako že někdo něco mívá a mívá, až to vymívá? :D
před 50 týdny
Fruiko

Fruiko

Opraveno.
před 50 týdny
Další články k tématu