20. 2. 2023

TRIP – i tento týden jsme s tipy žánrově rozmanití

Tento týden v TRIPu alias Týdenní redakční inspiraci premiérami převládají novinky, ale když se mrkneme na žánry, tak je to každý pes jiná ves. Teen drama, špionážní thriller, jedna komedie a cestovatelský reality dokument.

Outer Banks

Outer Banks

Základní údaje

Žánr Drama / Dobrodružný / Teen
Stanice Netflix
Premiéra 23. února 2023
Stav 3. série

O čem to je?

Skupina dobrých přátel nalézá mapu, která odkrývá dlouho pohřbené tajemství, a mezitím se snaží najít pohřešovaného otce jednoho z nich.

Proč to doporučuji?

I když mám tenhle týden v merku mimo jiné i Apple novinku Liaison (Spojka), tak zůstanu u jistoty. Outer Banks je taková příjemné „prázdninová“ oddychovka kde člověk nemusí moc přemýšlet, ale pořád to ještě je dostatečně chytré, aby se za to člověk nemusel stydět. Navíc teď seriál dostal další sérii, takže se zatím člověk nemusí bát toho, že by to skončilo nevyřešeným cliffhangerem.

Fruiko
Liaison

Liaison (Spojka)

Základní údaje

Žánr Thriller / Špionážní
Stanice Apple TV+
Premiéra 24. února 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Thriller ukazuje, jak chyby minulosti můžou potenciálně zničit naši budoucnost.

Proč to doporučuji?

Apple TV+ je pro mě z hlediska dramat a thrillerů taková nenápadná sázka na jistotu. V podstatě téměř vše, co jsem od nich zatím měla možnost vidět (a nešlo o komedie) se mi moc líbilo. Takže i když o seriálu Liaison zatím nebylo moc slyšet, věřím, že nás čeká další napínavá podívaná, která by mi mohla sednout jak zadek na hrnec.

ragelly
The Consultant

The Consultant

Základní údaje

Žánr Komedie
Stanice Amazon Prime Video
Premiéra 24. února 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Když je najat nový konzultant Regus Patoff, aby zlepšil podnikání v herní společnosti CompWare, zaměstnanci se setkávají s novými požadavky a výzvami, které zpochybňují vše… včetně jejich životů.

Adaptace stejnojmenného románu od Bentleyho Little.

Proč to doporučuji?

Původně jsem v tomto týdnu chtěl dát tip na premiéru závěrečné desáté série The Blacklist, avšak pak mě zaujal trailer na thrillerovou černou komedii The Consultant od Amazonu, ve které bude v hlavní roli jistě excelovat oscarový herec Christoph Waltz. Jsem fakt zvědavý na to, jaké trumfy z rukávu vytáhne nový konzultant, který chce pomoci jedné herní společnosti, aby zlepšila své podnikání. Dle ukázek to bude stát za to!

Furiant
The Reluctant Traveler

The Reluctant Traveler (Eugene Levy, zdráhavý cestovatel)

Základní údaje

Žánr Komedie / Cestovatelský / RealityTV
Stanice Apple TV+
Premiéra 24. února 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Osmidílný seriál sleduje Eugena Levyho, který navštěvuje některé z nejkrásnějších a nejzajímavějších světových destinací v Kostarice, Finsku, Itálii, Japonsku, na Maledivách, v Portugalsku, Jižní Africe a Spojených státech a zkoumá pozoruhodné hotely a místa a kultury, které je obklopují.

Proč to doporučuji?

Tenhle týden to mám překvapivě jednoduché, protože jsem se už předem nechal navnadit sledováním Graham Norton Show. Díky tomu vím, že se chystá The Reluctant Traveler a to si nenechám ujít. Eugene Levy je sympatickej komik a sledování tohohle cestopisu, kde se bude snažit vystoupit ze své komfortní zóny, bude určitě dobrá oddechovka.

Pajky

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Micuda98

Micuda98

Já mám tento týden (well... minulou neděli) jen Magnuma.
před 63 týdny
Anyk

Anyk

Ty brďo, Konzultant šel doposud zcela mimo mě 🤷‍♀️ Slyším o něm poprvé... Koukám, že byl seriál přidán...
před 63 týdny
Další články k tématu