4. 3. 2024

TRIP – Romantika a gangsteři v seriálových tipech týdne...

Tento týden se v týdenní redakční inspiraci premiérami dva tipy, protože ukázkově plním genderové stereotypy. Pánové svorně volí gangstery, dáma romantiku.

The Gentlemen

The Gentlemen (Gentlemani)

Základní údaje

Žánr Akční / Krimi
Stanice Netflix
Premiéra 7. března 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Eddie sdělil po otci velkou nemovitost. Hrdina však brzy zjistí, že dostal do rukou impérium s trávou, které vlastní legendární Mickey Pearson. Má na to, aby se proplétal temnými zákoutími britského krimi podsvětí a převzal kontrolu nad celou operací?

Seriál vzniká na motivy stejnojmenného filmu od Guye Ritchieho.

Proč to doporučuji?

Už jsem na sebe ve videu prásknul, že jsem neviděl filmovou předlohu, ale do premiéry to snad ještě napravím a předlohu doplním. Když o tom tak všichni básní, tak si to tedy nenechám ujít, ale opět sázím na to, že bude lepší vidět napřed film a až potom seriál.

Fruiko

Tenhle týden půjdu s davem a doporučím nejočekávanější seriál, kterým je novinka od Netflixu The Gentlemen. Původní film od Ritchieho mě hodně bavil a jsem zvědav, jak dopadne seriálová verze. Nemám od ní přehnané očekávání a nevěřím, že bude lepší jak film, ale moc rád bych se pletl. Navíc, když se podívám na obsazení, tak je tam pár tváří, které znovu rád uvidím. Ať už je to drsňák Vinnie Jones nebo Kaya Scodelario.

Pajky

Tento týden nebylo co řešit. Nejvíc se totiž těším na seriálovou verzi The Gentlemen od Guye Ritchieho. Nejen, že si konečně zaplním další políčko ve výzvě (seriál, ve kterém řeší drogy), ale fakt jsem zvědavý na to, jak se povedlo převést jeden z nejlepších gangsterských filmů posledních let do seriálové podoby. Snad to tedy Netflix nezprasil a i seriál bude skvělej.

Furiant
Queen of Tears

Queen of Tears (Královna slz)

Základní údaje

Žánr Drama / Komedie / Romantický 
Stanice tvN
Premiéra 9. března 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Královna obchoďáků a princ supermarketů překonají manželskou krizi a jejich láska zázračně znovu rozkvete.

Proč to doporučuji?

Je to tak, pro mě bude novinkou týdne korejský seriál. Poslední měsíce se přesvědčuju, že tato tvorba mi občas může sednout. Sice pořád nevím, kdo je kdo, protože všichni vypadají i chovají se stejně a hrozně se tam střídají časové doby, ale zase u korejských kousků chválím nápadité příběhy a spoustu romanticky, to je něco pro moje srdíčko. Snad ani tato novinka nezklame, určitě jí šanci dám.

ragelly

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu