8. 4. 2024

TRIP – Seriálový tip týdne je jasný - prostě Fallout

Tentokrát v týdenní redakční inspiraci premiérami panuje totální shoda. A to jak v tipu, tak v názorech na něj.

Fallout

Fallout

Základní údaje

Žánr Akční / Dobrodružný / Drama
Stanice Prime Video
Premiéra 11. dubna 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Svět, v němž budoucnost, kterou si Američané představovali na konci 40. let 20. století, exploduje v roce 2077 v důsledku jaderné války. Kouzlo Falloutu spočívá v drsné pustině v kontrastu s utopickou představou předchozí generace o lepším světě díky jaderné energii.

Proč to doporučuji?

I o tomhole seriálu už se mluvilo ve videu s tipy na duben. Tak jen shrnutí. Videohru neznám, pokud se nepočít i mobilní odlehčená verze. Ale Mandalorianské pojetí sci-fi westernu se mi líbilo a tady to minimálně z traileru dýchá stejnou atmosférou. Tak tomu dám šanci. A navíc je velmi pravděpodobné, že tohle bude jeden z hitů letoška a to přeci nemohu propásnout.

Fruiko

I když hru neznám, tak v tomto slabém týdnu jsem nenašla nic lepšího, co z novinek doporučit. I když jsem nepolíbená předlohou, přiznávám se, že se trošku nechávám strhnout tím hypem, který kolem seriálu je. Tak doufám, že i samotný pilot mě zaujme a budu s nadšením očekávat celý maraton.

ragelly

Tento týden opět nebylo vůbec co řešit. Ve čtvrtek totiž na Prime Video startuje Fallout – seriál natočený na motivy velmi oblíbené herní série. Ta mě sice minula (já vlastně nikdy nebyl nějaký velký gamer a když už jsem před těmi více než dvaceti lety něco hrál, tak to byly spíše strategie), ale na tohle zpracování postapokalyptického světa se fakt těším. Trailery mě rozhodně navnadily, takže jsem opravdu zvědavý a nenechám si to ujít.

Furiant

Tenhle týden nás čeká premiéra velmi očekávaného seriálu Fallout a věřím, že hodně diváků právě na tenhle seriál vyčkává. Nabízí se paralela s Last Of Us – založeno na velmi populární hře, vyprodukováno pro velkou streamovací službu, očividně se tady nešetřilo, je to dobře obsazeno, takže teď už je třeba jen čekat na nadšení kritiků, které nepochybně přijde. Hru jsem nikdy nehrál, ale na seriál se podívám a tenhle týden tam nevidím nic zajímavějšího.

Pajky

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

"Hry neznám a nikdy jsem nehrál/a, ale na seriál se těším." - Fruiko, Ragelly, Furiant, Pajky 😂
před 5 týdny
Pajky

Pajky

Když shoda, tak pořádná :)
před 4 týdny
Další články k tématu