6. 11. 2023

TRIP – 4 tipy na seriálovou všehochuť

TRIP – 4 tipy na seriálovou všehochuť

Tento týden v týdenní redakční inspiraci premiérami máme zase plno. Původně jsem si myslel, jak to bude na jedno brdo a že se všcihni shodneme na For All Mankind a ono nic. Takže tento týden zase jednou 4 tipy!

For All Mankind

For All Mankind

Základní údaje

Žánr Retro / SciFi / Drama
Stanice Apple TV+
Premiéra 10. listopadu 2023
Stav 4. série

O čem to je?

Pohled na alternativní historii vesmírných závodů mezi Spojenými státy a Sovětským svazem poté, kdy jako první přistanou na měsíci Rusové.

Proč to doporučuji?

Z tohohle seriálu se pomalu stává kult, takže je jasné, že když se objevil v týdenním výpisu, že jsem nemohu odolat a musel jsem ho doporučit. Předpokládám, že tak učiní i většina mých kolegů a TRIP bude tenhle týden jednostranný, ale nic lepšího prostě nezačíná.

Fruiko
Beacon 23

Beacon 23

Základní údaje

Žánr SciFi / Thriller
Stanice MGM+
Premiéra 12. listopadu 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Příběh je zasazen do nejtemnějších zákoutí vesmíru. Jde o napínavý thriller a love story, kde jsou dva lidé uvězněni v majáku na konci známého vesmíru.

Adaptace sci-fi románu od Hugha Howeyho.

Proč to doporučuji?

Listopad je na novinky nějaký slabý. Rozhodně si ale nebudu stěžovat, i tak toho mám až nad hlavu. Tento týden vypadá za mě nejslibněji Beacon 23. Sci-fi žánr patří mezi mé oblíbené, tak doufám, že i tento hvězdně obsazený kousek si povede dobře. A že u nás vůbec bude nějakým způsobem dostupný, protože MGM+ stanice ve mně budí trošku obavy.

ragelly
NCIS: Sydney

NCIS: Sydney

Základní údaje

Žánr Krimi
Stanice Network 10
Premiéra 10. listopadu 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Seriál je spin-offem kriminálky NCIS (Námořní vyšetřovací služba).

(obsah bude upřesněn)

Proč to doporučuji?

Tento týden startuje další seriál ze světa Námořní vyšetřovací služby a musím říct, že se na něj fakt těším. Kvůli stávce scenáristů a herců mi totiž ten pravidelný přísun případů souvisejících s námořnictvem Spojených států už chybí. Tentokrát nás sice čeká neamerické prostředí, ale i tak budu doufat, že NCIS: Sydney nezklame a svým starším sourozencům neudělá ostudu.

Furiant
Robbie Williams

Robbie Williams

Základní údaje

Žánr Dokument / Životopisný / Hudební 
Stanice Netflix
Premiéra 8. listopadu 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Robbie Williams během svojí sólové kariéry lámal rekordy jako na běžícím páse. Po pětadvaceti letech vzpomíná na svoje mladé já i dlouhé roky, které strávil na výsluní.

Proč to doporučuji?

For All Mankind už má čtvrtou řadu? A já ještě nestihl tu třetí… Nicméně je to velmi zajímavý seriál a věřím tomu, že ho někdo z mých kolegů doporučí. Já doporučím dokument Robbie Williams od Netflixu. Arnold se jim povedl, Beckham se jim povedl a nemám nejmenší pochyby, že Robbie se jim podaří zpracovat také.

Pajky

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
andromache

andromache

Furt přemýšlím, jestli mám dát šanci NCIS: Sydney, když z celého NCIS univerza sleduju akorát Hawaii a...
před 27 týdny
Další články k tématu