19. 6. 2023

TRIP – jedna well done Marvelovka

Tento týden v TRIPu alias Týdenní redakční inspiraci premiérami pro vás máme jen dva tipy a to ještě jen díky tomu, že Fruiko Marvel moc nemusí.

The Bear

The Bear (Medvěd)

Základní údaje

Žánr Komedie / Kulinářský
Stanice Hulu
Premiéra 22. června 2023
Stav 2. série

O čem to je?

Seriál se točí kolem mladého šéfkuchaře, který se vrací do Chicaga, aby vedl rodinnou restauraci.

Proč to doporučuji?

Já jsem na ten Marvel nikdy nebyl. A vždycky jsem vařil. Takže je jasné, že i když tenhle týden startuje novinka nejnovinkatější, tak já nepůjdu s davem. Medvěd u nás, stejně jako další kvalitní seriály tak nějak prošuměl. V zahraničí to je hit, který sem tam sebere i nějakou tu cenu a tak se nemusím stydět za doporučení. Druhá série se bude věnovat restartu restaurace a podle traileru to vypadá, že zase dostaneme spoustu realistických záběrů z kuchyně, kde to je tak trochu jako ve stresujícím mlýnku na maso, který z vás vymáčkne duši.

Fruiko
Secret Invasion

Secret Invasion (Tajná invaze)

Základní údaje

Žánr Dobrodružný / Akční / Superhrdinský 
Stanice Disney+
Premiéra 21. června 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Nick Fury a Talos se snaží zastavit Skrully, kteří se infiltrovali na Zemi.

Proč to doporučuji?

Ani tento týden není u novinek moc z čeho vybírat. Jasná volba padla proto na novou marvelovku, která by se teoreticky mohla stát novým velkým hitem. Disney+ mě zatím se svými Marvel seriály ještě nezklamal, takže jsem přesvědčená, že i tady se budu dobře bavit a se mnou miliony dalších diváků po celém světě. Zajímavé ale bude porovnat, jak si novinka stojí vůči ostatním Disney+ marvelovkám.

ragelly

Konečně! Aneb stejně jako minulý týden, i tentokrát jsem měl o tipu rozhodnuto dlouho dopředu – na Secret Invasion se totiž těším už několik let, a tak doufám, že tahle minisérie ze světa MCU bude stát za to. Už trailer vypadal mnohem lépe než několik posledních MCU seriálů a filmů, tak snad v Marvel Studios nezklamou, protože očekávání mám opravdu velká. Navíc mi některé postavy z dřívějších fází už celkem chyběly, takže mám radost, že opět uvidím Nicka Furyho, Mariu Hill či Rhodeyho. No prostě, už aby byla ta středa!

Furiant

Tenhle týden začíná jen pár seriálů a přesto je z čeho vybírat. Můj hlas půjde Secret Invasion, protože mě zajímá, co s tímhle projektem Marvel/Disney+ udělá. Mluví se o něm docela dlouho a kampaň k němu nebyla vůbec špatná, tak uvidíme. Nedá mi to ale nezmínit i seriál The Bear. První série měla skvělý ohlas a přijde mi jako ideální čas se konečně pustit do sledování, když začíná řada druhá.

Pajky

A co nám doporučíte vy?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu