26. 6. 2023

TRIP – Zaklínač a letadlo v tipech týdne

TRIP – Zaklínač a letadlo v tipech týdne

Tento týden v TRIPu alias Týdenní redakční inspiraci premiéramijsem pro vás zase málem měli jen jeden absolutní tip. Chybělo málo. A nebyl by to překvapivě Zaklínač!

Hijack

Hijack (Únos letadla)

Základní údaje

Žánr Thriller / Drama
Stanice Apple TV+
Premiéra 28. června 2023
Stav Novinka

O čem to je?

Sam Nelson, zkušený obchodní vyjednavač, je nucen použít svou lstivost, aby zachránil životy cestujících na palubě uneseného letadla mířícího do Londýna.

Proč to doporučuji?

Po třech týdnech, kdy jsem měl víceméně jasno, jsem se tentokrát rozhodoval mezi dvěma seriály – posledního června startuje závěrečná série Jacka Ryana, na kterou se fakt hodně těším, jenže dva dny předtím proběhne na Apple TV+ Únos letadla. No, a jelikož jsem tu před půl rokem toho Ryana už jednou doporučoval, volba nakonec padla na Hijack. Vypadá to totiž na velice slušnej akční thriller, ve kterém určitě nebude nouze o nečekané zvraty. V hlavní roli se objeví Luther… ehm Heimdall… ehm Idris Elba, což bude určitě záruka kvality. No, ještěže letos nikam neletím… :-)

Furiant

Už už jsem myslela, že tento týden zvolím Delete, které zní hodně zajímavě. Pak jsem si ale všimla, že svou novinku nabídne i Apple TV+, a volba byla jasná. Idris a Archie jsou zárukou dobré podívané. Navíc jde o thriller, které Apple umí vytvářet skutečně bravurně. A příběh odehrávající se na palubě uneseného letadla? Myslím, že tohle bude pecka!

ragelly

Co si takhle před letní dovolenou pustit? No přeci manuál, co dělat při únosu letadla, protože kdyby s vámi náhodou k moři neletěl Idris Elba, tak byste to do svých rukou museli vzít vy! Takže pořádně sledujte, jak se s takovou situací vypořádat, protože člověk nikdy neví. Jen si tedy budete muset přebookovat letenky až na srpen, jinak neuvidíte finále a není nic hrošího než se rozeběhnout proti takovému teroristovi, když nevíte, jak to dopadne…

Fruiko
The Witcher

The Witcher (Zaklínač)

Základní údaje

Žánr Drama / Fantasy / Dobrodružný
Stanice Netflix
Premiéra 29. června 2023
Stav 3. série

O čem to je?

Inspirováno veleúspěšnou knižní sérií od polského autora Andrzeje Sapkowskiho.

Hlavním hrdinou příběhu je zaklínač jménem Geralt, nájemný lovec, který se snaží najít své místo ve světě, kde lidé jsou daleko více zlomyslnější než od pohledu nebezpečnější nestvůry.

Proč to doporučuji?

Ani tenhle týden se nebudu muset příliš rozhodovat nad tím, co budu sledovat. Určitě si pustím závěrečnou sérii Henryho Cavilla coby Geralda ve The Witcher. A pokud jde o novinky, tak má můj hlas Idris Elba a jeho Hijack, Apple TV poslední dobou nedělá špatné seriály a Elba je zárukou herecké kvality. Podle mě určitě nepůjde o zklamání a trailer dokázal navnadit.

Pajky

A co bysta nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu