23. 7. 2015

Seriálové osudy: MasterChef prodloužen!

Seriálové osudy: MasterChef prodloužen!

Stanice Fox se rozhodla i nadále kuchtit s populární reality show Masterchef. Oznámila, že se program vrátí v příštím roce se sedmou sérií.

Pokud jste si letos oblíbili nové složení poroty, máme pro vás dobré zprávy. Bylo potvrzeno, že se již zaběhnutá trojice porotců vrátí i v nové řadě. Letos poprvé doplnila Gordona Ramsayho a Grahama Elliota (kteří jsou zároveň i výkonnými producenty) cukrářka Christina Tosi, která nahradila Joea Bastianiche. Otevřené castingy začnou letos v San Diegu již 15. srpna.

Aktuální šestá série je zrovna v polovině, v USA se setkává s příznivým sledovanostním ohlasem. V průměru epizody získávají rating 2.1. Díky svému mnoholetému stabilnímu vystoupení se seriál dočkal v roce 2013 také svého spin-offu s názvem Masterchef Junior. Ten si vede také velmi dobře, v lednu byl obnoven pro čtvrtou sérii a na televizní obrazovky se vrátí v listopadu.

Ramsay tak pokračuje ve své bohaté spolupráci se stanicí Fox. Kromě obou zmíněných pořadů se také chystá na novou sérii Hell's Kitchen.


Sledujete kulinářské pořady na Foxu? Který z nich máte nejraději? Potěšilo vás prodloužení MasterChefa?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu