15. 1. 2016

Seriálové osudy: Scream Queens

Seriálové osudy: Scream Queens

Aktualizováno: Druhá série se přesune z vysokoškolského prostředí do nemocnice. Nové vraždy se budou odehrávat v prostředí, kde se řeší ty nejzvláštnější lékařské případy.

Je to tady! Stanice Fox nevedla řeči o změně posuzování svých seriálů nadarmo. Ratingy zde skutečně nehrály roli a fanoušci můžou skákat radostí. Scream Queens se vrátí v příští sezóně s druhou sérií!

Zpráva přichází po dvou měsících spekulací o tom, zda se hororová antologie navzdory nízké sledovanosti vrátí s novou řadou. První série se s fanoušky rozloučila v prosinci a odhalila, kdo se skrývá za maskou rudého ďábla, který vraždil studenty a další obyvatele oblasti kolem univerzity Wallace.

„Antologie je to v tom, že se dočkáme nového prostředí a nového vraha, vrátí se ale stejné postavy,“ uvedl zástupce stanice.


Kdo má radost? Komu spadl kámen ze srdce? A kdo by se naopak spokojil s pouhou jednou sérií?

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
crazy fan

crazy fan

Já pořád nevím, co si o tomhle seriálu myslet. :D Ale na druhou sérii se podívám, třeba na to potom...
před 8 roky
Hurvi

Hurvi

Mám ho v pláne, tak som rád že pokračuje
před 8 roky
Lill

Lill

Čo ja viem.. Je pravda, že som prvú sériu pozrela v priebehu pár dní niekedy pred 2 týždňami a že ma to...
před 8 roky
Další články k tématu