8. 4. 2016

Seriálové osudy: The Detour

Seriálové osudy: The Detour

Téměř týden před oficiálním startem nové TBS komedie The Detour kabelovka oznámila, že se seriál dočká druhé řady. Ta bude obsahovat 13 epizod, tedy o tři více než první série, která nás nyní čeká.

Seriál vytvořili Samantha Bee a Jason Jones. Inspiruje se jejich vlastními zkušenostmi s rodinnou dovolenou – dvojice má společně tři děti. Oficiální premiéra je stanovena na 11. dubna, ale pilot je již od čtvrtka k dispozici online.

„Moc mě těší, že budu moct i nadále tvořit můj oblíbený seriál, který ještě ani neběžel v televizi,“ uvedl k prodloužení Jo­nes.

Zprávu okomentoval také zástupce stanice: „Vize Jasona a Sam a její převedení do seriálu je originální a neočekávané, nechybí všemožné šílené twisty. Tím, že Jason je producent, režisér i herec, dodal celé této seriálové rodince vlastní hlas a reálnost.“

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu