3. 4. 2018

Novinka pod lupou: Champions (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Champions
Žánr Sitcom
Stanice NBC
Premiéra 8. 3. 2018
Vysílání čtvrtek 21:30 hodin
Délka pilotu 22 minut
Předskokan Will and Grace
Konkurence Station 19 (ABC), Life in Pieces (CBS), Arrow (The CW)
Tipovačka Všechny týmy kromě Optimistů věří ve zrušení. Lid tento tip podporuje 69 % hlasů.

O čem to je?

Vince je charismatický majitel tělocvičny, který nemá žádné ambice. Hrdina žije se svým mladším bratrem Michaelem, pohledným idiotem. Jejich obyčejné životy plné posilujících žen však musí ustoupit na vedlejší kolej, když se před dveřmi jejich bytu objeví Vincův mladý syn. Přiveze ho Priya, jedna z mnoha hrdinových středoškolských záletů.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Počkat, nedívala jsem se na Baby Daddy nedávno? Jo, Champions vypadá hodně podobně, jen to dítě je už trošku větší. Každopádně na rozdíl od zmíněného komediálního veterána se tady u této novinky příliš nezasmějete.

Příběh je ohraný, herci jsou průměrní a chybí tomu jakákoliv šťáva a vtip. Neříkám, že se to sleduje vyloženě špatně, jen mi to celé přijde takové zbytečné. Proč ztrácet čas něčím, co ve vás nevyvolá žádné emoce, co nezanechá žádný zážitek? Tohle je vyloženě seriál na to, abyste ho měli zapnutý jen proto, aby nebylo ticho. Budete si dělat vlastní práci a nebudete ho vnímat, a když se na obrazovce objeví závěrečné titulky, na vteřinu se podivíte, že už je konec, a pak nad tím mávnete rukou a zapomenete, že něco takového vůbec jelo.

Mindy Kaling, která je jednou z tvůrkyň nebo producentek, má v posledních letech v televizním světě docela dobré jméno. Pamatuju si, že když jsem před lety sledovala pilot Mindy Project, taky jsem nebyla úplně unesená z jeho geniality, ovšem tady jsem přece jen čekala trošku víc, když jsem viděla, že v tom má prsty. Nakonec ale odcházím zklamaná, protože zde nenacházím opravdu žádný výrazný plusový bod, který bych si po zhlédnutí pilotu odnesla. Jde o typický výplňový seriál pro NBC, který poběží několik týdnů, bude mít bídnou sledovanost a po dvou měsících všichni s úlevou zapomenou na to, že něco takového kdy existovalo.

Anebo se svět zblázní a stanice tomu objedná druhou řadu jako loni u Great News. A všichni víme, jak moudrý krok to byl, že (kdo necítí ironii, je tam).
  • sledování nebolí
  • nudné postavy
  • nudný okoukaný příběh
  • bez vtipu
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Lukoil Black

Lukoil Black

20%? Takže to bude naprosto geniální :D
před 6 roky
milosh

milosh

"Sledování nebolí" jako jediný klad pilotu. Tak to mě dostalo :D
před 6 roky
Další články k tématu