3. 2. 2018

Novinka pod lupou: Let's Get Physical (POP)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Let's Get Physical
Žánr Komedie / Sportovní
Stanice POP
Premiéra 24. 1. 2018
Vysílání středa 20:30
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Joe Force je povaleč, který si chce žít svůj pohodlný život. Nyní se však musí vrátit do fitness průmyslu, když jeho otec, jemuž se trefně říkalo kmotr aerobiku, náhle zemře a zanechá Joeovi rodinnou posilovnu. Pokud chce hrdina získat i nemalé peníze z děditství, musí vytvořit tým a soutěžit na mistrovství v aerobiku… a vyhrát. Joe musí navíc čelit svému úhlavnímu nepříteli, fitnessovému bohovi Barrymu, kvůli kterému ho opustila jeho středoškolská láska Claudia a stala se Barryho ženou.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Let's Get Physical je jeden ze seriálů, který diváky rozdělí na dva protilehlé tábory. Jedna skupinka ho bude naprosto milovat pro to, jak je šílený, až je vtipný. Druhá ho právě kvůli té absurditě, trapnosti a šílenosti bude naprosto nenávidět. Troufám si tvrdit, že větší hlouček lidí bude patřit do druhé kategorie. A já jako tradičně půjdu proti proudu.

Téma aerobiku mě zaujalo hned na první pohled. Už od fotek mi byl seriál sympatický. Nutno říct, že ani nemusíte vidět trailer, stačí jen ty fotky a hned naprosto přesně víte, jaký seriál bude. Zde to platí dokonale na sto procent, je přesně takový, jaký vypadá. Ono narvat do strečového kostýmku obézního chlapa chce hodně odvahy. Upřímně i na mě je to trošku moc – hlavní hrdina a jeho dětinské otravné chování je pro mě nejslabším článkem celého seriálu. Zbytek ale překvapivě funguje.

Celé to rozdělení na dobro a zlo, na klaďase a záporáky, je jasné od začátku, ale zároveň jinak to u podobných seriálů ani být nemůže. Je to do jisté míry parodie na stereotypy – záporák je extra záporný a zákeřný… vlastně mi to připomíná něco na způsob Scary Movie nebo Austin Powers, všechno to jsou takové karikaturní postavičky. Upřímně se divím, že se takovému projektu upsaly některé známé tváře, které zde nacházím. OK, známé tváře jsou pro mě tři ze čtyř hlavních herců, všichni kromě hlavního hrdiny.

I když je předem jasné, jak to celé dopadne, budu sledovat dál. Téma aerobiku se mi líbí a ze seriálu čiší taková sice naivní, ale zároveň i hodně optimistická nálada. Někdy toho absurdna bude asi i na mě moc, ale celkově myslím, že se budu dobře bavit.
  • aerobik
  • nenáročná zábava
  • předvídatelné
  • černobílé
  • humor sedne jen malému zlomku diváků
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
_-0-_

_-0-_

Jak vidno, tak si každý seriál najde své diváky...
před 3 roky
IrmaVep

IrmaVep

;D to už musíš mít dávno vypálené oči vzhledem k tomu, že dneska se osmdesátkovými outfity ulice...
před 3 roky
andromache

andromache

Viděla jsem oba a to cvičební je teda fakt milionkrát lepší :D. I když mi to vypaluje oči :D. A jinak na...
před 3 roky
Další články k tématu