12. 4. 2017

Novinka pod lupou: Budding Prospects

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Budding Prospects
Žánr: Komedie
Stanice: Amazon
Premiéra: – (zatím pouze pilot ke zhlédnutí)
Vysílání: -
Předskokan: -
Konkurence: -
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Melissa Axelrod
Herci: Adam Rose, Joel David Moore, Will Sasso

Ve zkratce

V roce 1983 se tři flákači ze San Francisca odpoutají od svého životního stylu plného sexu a drog a vydají se na venkov, kde mají pěstovat marihuanu. Ocitnou se v polorozpadlé kabině uprostřed ničeho, kde jsou těžké a nepříznivé podmínky pro pěstování, zvědaví sousedé, nebezpeční místní obyvatelé a neodbytné složky zákona.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tohle se opravdu nepovedlo. Letos všechny Amazon komedie stojí za starou bačkoru, nevím, která se mi líbila nejmíň, všechny jsou asi nastejno. Pamatujete na Mary+Jane od MTV? Tohle je stejné, jen horší.

Hlavní hrdinové jsou naprosto nesympatičtí sjetí drzí a líní týpci, na které nemám sebemenší chuť koukat ani minutu navíc. Jejich cesta za rychlým a snadným výdělkem je už v pilotu nudná a rozhodně si s radostí nechám ujít to, co se bude dít, až dorazí na místo. Marihuanové seriály mě nikdy nebraly a Budding Prospect jen potvrzuje, že tohle opravdu není pro mě.

Budu koukat dál? Ne, ani kdyby to vyhrálo dvacet Emmy.
  • krátká stopáž
  • nesympatické postavy
  • nepoutavý příběh
  • trapný nebo žádný humor
  • i přes krátkou stopáž se příběh vleče
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Další komedie od Amazonu? Bůh nás chraň.

I Budding Prospects je další komedií, u kterých se nezasmějete. Tento pilot má k dobru alespoň to, že je vidět, že se o vtipy snaží. Jen ty vtipy nejsou vtipné, protože fekální humor nás bavil naposledy v dobách, kdy nám bylo deset a přišlo nám hrozně vtipné, že někdo někomu právě pozvracel hlavu. Ha ha ha. Jak zábavné. Snad z toho cítíte ten můj sarkasmus.

Naštěstí není nutné seriál úplně zatracovat, protože když se o toto snažit přestane, je pak seriál docela fajn. Jsme v jiné době, takže vidíme něco, co nevídáme běžně, dobová hudba je skvělá a postavy jsou tak divné, až je to vlastně docela zábavné. To všechno vytváří příjemnou atmosféru, díky které je člověk ochoten seriálu odpustit, že je vlastně jen o partě chlapíků, kteří jsou věčně „zhulení“ a kteří začnou spolupracovat s dalším chlapíkem, který minimálně hodně zhuleně vypadá.

Tím pádem je sledování snesitelné a občas i zábavné (ale ne díky vtipům). A tak se stává jedním z těch kousků, u kterých pokračování pro další epizody rozhodně nevyžaduji (protože se stejně nebudu dívat dál), ale až se jednou Amazon pustí do obnovování (jakože pro epizodu číslo dvě a dál), tak pokud se přes síto dostane zrovna toto, nebudu otráveně komentovat, proč radši nemohli poslat dál průměrnou popelnici (nebo klidně i podprůměrnou). Zkrátka a dobře, Budding Prospects není nic ohromujícího, ale sledování je docela fajn.
  • hudba
  • atmosféra
  • možná i postavy
  • fekální humor
60 %
Mé hodnocení
Drunk_Queen

Plánujete dát pilotu šanci? Nalákal vás popis děje, trailer nebo naše recenze? Jaké jsou vaše reakce, pokud už jste pilot viděli?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Nira

Nira

Tomu se vůbec nedivím :-D
před 7 roky
Michalenka

Michalenka

Vydržela jsem to jenom chvilku...a fakt ne asi
před 7 roky
Koldik

Koldik

Ti heci ma najpr nalakali, ale potom to vsetko splaslo...nie
před 6 roky
Další články k tématu