29. 3. 2017

Seriálové osudy: Shut Eye

Seriálové osudy: Shut Eye

Hulu své oči prozatím nezavírá. Streamovací služba oznámila, že svou novinku Shut Eye prodlužuje pro druhou řadu. Drama se dočká nových epizod, které však dostane pod taktovku nvoý showrunner. Do čela se postaví John Shiban, který nahradí Davida Hudginse u všech deseti nových epizod. Natáčení se nově přesune z kanadského Vancouveru do Los Angeles.

Pro Shibana půjde o znovushledání s producenty Markem Johnsonem a Melissou Bernstein, s nimiž již dříve spolupracoval na dramatu Breaking Bad.

Shut Eye se dočkal přímé seriálové objednávky již v říjnu 2015. Jde o černou dramedy odehrávající se v prostředí věštectví. Charlie Haverford je podvodníček. Nevyšla mu kariéra kouzelníka, začal proto pracovat jako vědma. Na své klienty dělá malé nevinné podvody. Jeden se mu však vymstí, když jej zbije nespokojený přítel jedné jeho klientky. Charlie najednou začne vnímat, že se s ním něco stalo…

Všechny epizody první řady byly vypuštěny ke streamování 9. prosince a u zahraničních kritiků se dočkaly průměrných hodnocení.


Dali jste Shut Eye šanci? Jak vás seriál zaujal? Zaslouží si druhou sérii? Budete koukat dál?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
sonkad

sonkad

Yes!! Skvelá správa :)
před 7 roky
sandokan555

sandokan555

neviem ci som vobec dopozeral prvu epku.neajk ma to jeho podvadzanie nenadchlo ..
před 7 roky
Koldik

Koldik

Ani ja som sa do toho nepustil... pre tych co to pozeraju ale dobra sprava.
před 6 roky
Další články k tématu