8. 6. 2017

Seriálové osudy: 24: Legacy

Seriálové osudy: 24: Legacy

Ještě před několika týdny se stanice Fox vyjadřovala v tom smyslu, že 24: Legacy může pokračovat, i když ne hned. Dnes už je ale všechno jinak, seriál byl oficiálně zrušen po první řadě a nové díly již nevzniknou. To ovšem neznamená, že je to konec pro celou značku. Stanice společně s produkčním studiem přemýšlí o potenciálním novém a více antologickém seriálu či minisérii ze světa 24 hodin.

Novinka Legacy byla rebootem slavného seriálu, prostředí zůstalo, ale byly zde nové postavy a noví herci. Během Upfronts bylo rozhodnutí o osudu odloženo s vysvětlením, že hlavní herec Corey Hawkins právě účinkuje na Broadwayi ve hře Six Degrees of Separation a jeho program mu nedovoluje pokračovat se seriálem hned na podzim.

Novinka začala velmi solidně, získala prestižní slot po fotbalovém finále Super Bowl. Při přesunu na pondělní večery však sledovanost rapidně klesala, což pravděpodobně bylo hlavním důvodem zrušení. Ředitelé stanice totiž dříve prohlásili, že jsou velmi spokojeni s tvůrčím směrem, jakým se seriál vydal, i s hereckým obsazením.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
tommmyk

tommmyk

Jen připomínka, vidím, že 24:legacy už je "vyhodnocen" v tipovačce, ale další seriály ještě...
před 6 roky
singularita

singularita

Jap. To byl jasný zářez. :D
před 6 roky
Koldik

Koldik

papa bodik +
před 6 roky
Další články k tématu