6. 6. 2018

Seriálové osudy: 13 Reasons Why

Seriálové osudy: 13 Reasons Why

Necelý měsíc streamování druhé řady stačil Netflixu k tomu, aby své silné emoční drama 13 Reasons Why prodloužil pro třetí řadu. Oblíbený seriál dostává dalších 13 epizod, které budou mít premiéru v roce 2019. Oznámení přišlo společně s teaserem, který byl vypuštěn na sociálních médiích.

V nové řadě se jako showrunner vrátí tvůrce seriálu Brian Yorkey. Natáčení začne později v letošním roce. Nicméně již dříve bylo oznámeno, že se v dalších dílech neobjeví herečka Katherine Langford. Ta sama potvrdila, že roli Hannah opouští po druhé sérii.

13RW je jedním z nejpopulárnějších seriálů na Netflixu. Aktuální druhá řada se řadí na přední příčky v nejvíce streamovaných seriálech od počátku svého vypuštění 18. května. Navzdory prvotním obavám je druhá série velmi dobře přijímána ze strany diváků i televizních kritiků.

Objevily se však i negativní názory, především obavy o tom, jak seriál může být návodem k ukončení života nebo sebepoškozování u lidí, kteří mají podobné myšlenky. Netflix na to reagoval tak, že přidal před epizody první řady informační kartičky s doporučením a i ve druhé sérii představil novou úroveň varování. Navíc bylo natočeno varovné video, které je přehráváno před začátkem prvních epizod obou řad.


Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře31zobraz všech 31 příspěvků
Forest

Forest

Konec sic napovídá, ale přece nemůžou postavit sérii na jeho příběhu? to co se mu stalo je samozřejmě...
před 5 roky
LucyM98

LucyM98

Bez Hanny to bude nuda... Na druhou sérii koukám jen kvůli ní
před 5 roky
PRINC180

PRINC180

Tohle není seriál pro mě a nevím na co tolik sezon co chtějí pořád řešit bude to pořád to samé co...
před 5 roky
Další články k tématu