6. 11. 2018

Seriálové osudy: Reverie, Purge, Good Behavior

Seriálové osudy: Reverie, Purge, Good Behavior

Dnešní večer je plodný na oznamování osudů seriálů. Hned tři kousky se dočkaly svých odpovědí, ovšem v tom horším poměru 2:1 pro zrušení.

Začneme ale dobrými zprávami. Fanoušci letošní novinky The Purge se můžou radovat. Kabelovka USA Network totiž hororový seriál prodloužila pro druhou řadu a my se tak můžeme těšit na noc očisty i v roce 2019.

A tím dobré zprávy končí. Stanice NBC oznámila, že letní novinku Reverie ruší po první sérii. Nové epizody tedy nevzniknou a Sarah Shahi je opět dostupná pro další seriálové role. Tak co, v jakém seriálu byste ji rádi viděli?

Konec čeká také na drama Good Behavior (Dobré mravy), které se loučí po dvou sériích. Kabelovka TNT seriál zrušila i přesto, že v posledních týdnech probíhaly snahy o vymýšlení řešení, jak seriálu dopřát důstojný konec. Bohužel, finále druhé řady vysílané před jedenácti měsíci musí fanouškům stačit i jako závěr celého seriálu.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Matuush

Matuush

Reverie měl dobrý nápad, ale příšerné provedení. Jsem ráda, že Sarah má nyní možnost sehnat lepší roli. 2....
před 5 roky
andromache

andromache

Tak třeba to teď zase opráší, když je Sarah opět volná...
před 5 roky
mimomisu

mimomisu

Jojo, Good Behaviour me tay teda zamrzelo dost. Jedno z nejmilejsich serialovych prekvapeni poslednich...
před 5 roky
Další články k tématu