11. 5. 2017

Seriálové osudy: The Blacklist

Seriálové osudy: The Blacklist

Stanice NBC právě vyřkla ortel nad dalším svým seriálem. Radovat se můžou fanoušci dramatu The Blacklist. Stanice jej prodloužila pro pátou řadu a budeme se s ním tak vídat i v sezóně 2017/18.

Rozhodnutí o prodloužení není příliš překvapivé, i když dávno pryč je podzim 2013, kdy se seriál okamžitě po nasazení stal hitem. Po přesunu na čtvrteční večery sledovanost klesala, ačkoliv v průměru svůj časový slot seriál pro stanici mírně vylepšil. Drama si vede dobře především v týdenních číslech. Při součtu sledovanosti z DVR jde o třetí nejsledovanější NBC seriál, a to za This Is Us a Chicago Fire.

V hlavních rolích i nadále budou pokračovat James Spader a Megan Boone. Rozhodnutí o spin-offu The Blacklist: Redemption prozatím nepadlo, ale neočekává se, že by se seriál vrátil s druhou řadou. Prozatím můžeme jen spekulovat, zda se do hlavního děje vrátí herci z Redemption, pokud seriál skutečně bude zrušen.

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
RawBanana

RawBanana

Ráno mi udělal radost Blindspot, ale v případě Blacklistu jsem se zaradovala mnohem víc! :) Zrovna...
před 6 roky
Jenny17

Jenny17

Tak se máme zase na co těšit .o)
před 6 roky
Koldik

Koldik

U mna stalica, takze sa tesim...
před 6 roky
Další články k tématu