15. 5. 2017

Seriálové osudy: Scream Queens

Seriálové osudy: Scream Queens

Komediálně-hororová antologie Scream Queens končí. Stanice Fox dnes spolu s novým programovým schématem pro příští sezónu oznámila, že seriál po druhé řadě ruší a nový příběh neplánuje.

„Jde o antologii a Ryan si myslí, že odvyprávěl během dvou sezón příběh, jaký chtěl. Cítí, že tento příběh je kompletní,“ prozradil ředitel stanice Gary Newman. „Nemáme žádné plány odvyprávět další příběhy.“

O důvodu zrušení by se dalo polemizovat (vážně to hodili na tvůrce Ryana Murphyho?), nicméně rozhodnutí se dalo čekat. Seriál horko těžko prošel do druhé řady, kde se čísla sledovanosti ještě více snížila až na kritickou úroveň. Scream Queens byl jeden z nejméně sledovaných seriálů Foxu.

Co se týče hereckého obsazení, s jistotou můžeme říct jen to, že v nové sezóně uvidíme Leu Michele, která se upsala ABC komedii The Mayor.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
vuvicom

vuvicom

Jediný "horor" na který jsem kdy byla ochotná koukat a nevadilo mi se chvílemi bát. Mrzí mě že...
před 7 roky
carolos

carolos

Pobavil som sa aj u prvej, aj u druhej série. Obe série mali luxusné obsadenie a dúfam, že okrem...
před 7 roky
Matuush

Matuush

Miluju všechno šílené, takže jsem Scream Queens měla ráda, ale i samotné obnovení pro druhou řadu bylo...
před 7 roky
Další články k tématu