15. 5. 2017

Seriálové osudy: The Odd Couple

Seriálové osudy: The Odd Couple

Stanice CBS dnes oficiálně zrušila svou komedii The Odd Couple po třetí sérii. Sitcom se tak s novými epizodami již nevrátí. Rozhodnutí o zrušení bylo očekávané. V letošní sezóně seriál propadl a zařadil se mezi nejméně sledované komedie stanice.

K tomuto oznámení se začalo směřovat v době, kdy v listopadu stanice odmítla seriálu nadělit plnohodnotnou sérii o 22 epizodách. Všechny tři řady mají proto pouze 13 dílů.

Seriál velmi překvapil v loňské sezóně. Zatímco první řada byla průměrná a seriál se pouze se štěstím dočkal prodloužení, následující nasazení do programu zaznamenalo solidní nárůst a především první polovina druhé řady si vedla opravdu dobře, prodloužení proto bylo zcela zasloužené. Když se však seriál dostal do vysílání letos, opět se vrátil ke svým starým praktikám a sledovanostně si velmi pohoršil, dokonce natolik, že v této sezóně jde o komedii stanice s nejnižším ratingem – 1.3 v týdenních číslech.

Seriál byl neoficiálně zrušen již v březnu, když hlavní herec Matthew Perry oznámil na sociálních sítích, že mu v šatně v natáčecím studiu přemalovali jeho fotografii zelenou barvou.

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Koldik

Koldik

Tak dopozerat 3ku a uvolnit miesto niecomu novemu...
před 6 roky
Další články k tématu