1. 10. 2019

Novinka pod lupou: A Confession (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název A Confession
Žánr Drama, Krimi
Stanice ITV
Premiéra 2. 9. 2019
Vysílání pondělí, 21:00
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Minisérie podle skutečné události. Detektiv Steve Fulcher záměrně překračuje a porušuje policejní procedury a protokoly, aby chytil vraha mladé dívky. Toto rozhodnutí ho nakonec stojí kariéru i reputaci.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Seriály podle skutečné události vždycky s sebou přináší mrazení v zádech. Tady navíc máme v hlavní roli Martina Freemana, takže je skoro jasné, že se můžeme těšit na dobrou podívanou.

I přes známou tvář však seriál nijak nevybočuje z řady britských kriminálek. Opravdu, nepřijde vám, že všechny jsou úplně stejné, jen v nich jsou (občas) jiní herci? Nevím, těch pilotů do NPL jsem viděla tolik a všechny mi splývají v jeden, protože jsou opravdu naprosto totožné.

Hlavní hrdina je sympaťák. I když popis tak úplně neodpovídá tomu, co jsme v prvním díle viděli. Jistě, šlo teprve o představení, příběh se dál bude vyvíjet a bude stoupat jeho intenzita. Prozatím tady ale v hlavní postavě nevidím žádného krvežíznivce, který by za každou cenu musel objevit pravdu. Jde vidět, že mu na případu záleží, přece jen zmizení mladé dívky nejde nikdy brát na lehkou váhu. Ale zatím si nedokážu představit, jak ho hon po pachateli bude stát kariéru a pověst. Zatím mi přijde jako stoprocentní klaďas.

Pilot příjemně utíká, ale i když jde o skutečný příběh, nemá pro mě nic dalšího, čím by mi utkvěl v paměti. Prostě jeden seriál z tisíce stejných.
  • podle skutečné události
  • herecké výkony
  • ničím nevyčnívá
  • splyne s ostatními
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu