8. 3. 2020

Novinka pod lupou: Dave (FXX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Dave
Žánr komedie
Stanice FXX
Premiéra 4. 3. 2020
Vysílání středa, 22:00
Délka pilotu 31 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Lil Dicky, Jeff Schaffer
Hrají Lil Dicky, GaTa, Travis Bennett, Taylor Misiak, Christine Ko, Andrew Santino

O čem to je?

Neurotický dvacátník Dave je přesvědčený o tom, že je mu předurčeno stát se nejlepším rapperem v historii. Nyní má jen jediný úkol – musí o tom přesvědčit i všechny ostatní.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Little Dicky, oukej. To by mělo k názoru stačit jako zastrašení každého, koho by mohlo napadnout tuto novinku zkoušet. Ale na druhou stranu, přesvědčte se sami a mrkněte na trailer. Nebo na úvodní plakát, to je jedno. Všechno docela hezky prozrazuje, o jaký typ seriálu jde.

Takže jen ve zkratce. Ne, wannabe Eminem s tragickým vystupováním, jménem i rappovacím výkonem opravdu není zábavný. Naopak je to idiot, který se rozhodne své celoživotní úspory doslova vyhodit z okna (= převést na účet, který mu někdo neznámý poslal v SMS).

Přemýšlím, jestli je větší magor tvůrce (a hvězda v hlavní roli, jak jinak), nebo bossové stanice, kterým tento seriál přišel jako dobrý nápad pro obohacení programového schématu. A ještě mi řekněte, že tohle nakonec bude vyhrávat ceny a získá to deset řad a dva celovečerní filmy. Protože to by byl ten nejlepší vtip, který by mi tento seriál ukázal.

  • stopáž
  • nevtipné, nevkusné
  • hlavní hrdina
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Nejsmutnější mi na tomhle přijde, že jsem viděla chlápka na plakátu a přišlo mi, že mi je odněkud povědomý,...
před 4 roky
Další články k tématu