3. 4. 2020

Novinka pod lupou: Three Busy Debras (Adult Swim)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Three Busy Debras
Žánr komedie
Stanice Adult Swim
Premiéra 29. 3. 2020
Vysílání pondělí, 12:00
Délka pilotu 11 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje surrealistický pohled na každodenní životy tří žen v domácnosti, které se všechny jmenují Debra. Hrdinky žijí v bohaté čtvrti v Lemoncurdu v Connecticutu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Teda, viděla jsem toho už hodně, ale u tohoto můžu s jistotou říct, že něco takového jsem ještě opravdu nikdy neviděla. Celých jedenáct minut pilotu je jedno velké wtf. K mému největšímu překvapení ale musím říct, že jsem se u toho vlastně dost dobře bavila.

Pilot si dokáže udržet pozornost. Staví totiž na naprosté nepředvídatelnosti – je to tak šílené, že opravdu netušíte, co přijde dál a co postavy vypustí z pusy. Jako opravdu, melou takové voloviny, že vám z toho chce explodovat hlava, ale zároveň je to hrozně vtipné, jak to vůbec nedává žádný smysl.

Začátek vypadá jako vystřižený ze Zoufalých manželek, ale brzy přijdete na to, že seriály jsou sice stejné, ale přitom úplně jiné. Nechápu, jak je to možné, ale je to tak. Přiznám se, že se mi do pilotu moc nechtělo, Adult Swim není zrovna stanice pro mě. Ale tohle asi musíte vyzkoušet. Jedenáct minut prosedíte bezmyšlenkovitě u telefonu x-krát denně, tak by to neměl být problém. Ale rozhodně půjde o jeden z těch seriálů, který buď milujete, nebo nenávidíte, něco jako Angie Tribeca, Galavant, Medical Police a podobně.

  • nepředvídatelné
  • brada zůstává viset u kolen
  • originální
  • Debry
  • rozhodně nejde o mainstream zábavu
90 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu