3. 9. 2020

Novinka pod lupou: The Sounds (Acorn TV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Sounds
Žánr drama, thriller, minisérie
Stanice Acorn TV
Premiéra 3. 9. 2020
Vysílání pondělí
Délka pilotu 44 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Maggie a Tom Cabbottovi se přestěhují do městečka Pelorus, aby unikli nezdravému vlivu Tomovy rodiny. Když však hrdina zmizí, začnou se na světlo vynořovat znepokojivé informace a dlouho pohřbívaná tajemství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Téma zní dobře, ale pilot mě nedokázal přšesvědčit o tom, že bych si měla pustit i další díly. Těšila jsem se, že opět uvidím Rachelle, ale ačkoliv zde má hlavní roli, její postava mi přijde dost nevýrazná a spíše nudná.

Manželé utekli před hrdinovou rodinou, po pilotu ale moc nejde říct, jaký k tomu měli důvod. Sice se zde někteří členové rodiny objeví, ale v podstatě nic o nich nevíme. Když tak nad tím přemýšlím, vůbec nevím, čím těch 45 minut vyplnili, protože mi přijde, že se v pilotu vůbec nic nestalo.

Kromě hlavní dějové linky tu máme ještě flashbacky, které se snaží osvětlovat vztah manželů a možné důvody, které by mohly vést k Tomově zmizení. Opět mi ale žádný z nich nepřišel nějak významný nebo zajímavý, aby si seriál dokázal udržet mou pozornost a navnadil mě na další sledování.

Jediné, co se v mých očích povedlo, je samotný závěr první epizody. Jde o cliffhanger, který plní svou funkci. Pokud bych měla pokračovat s dalšími díly, tak jen kvůli posledním dvěma minutám, protože mě zajímá, co se stalo. Jen mám obavy, že i v dalších dílech se příběh bude točit okolo hlavní hrdinky a pátrání, což – roztahané do sedmi dalších dílů – nezní příliš lákavě.

  • cliffhanger na konci
  • papírově zajímavé téma
  • poměrně mdlé zpracování
  • nevýrazné postavy
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
andromache

andromache

A hele, Rachelle má nový seriál.. A dokonce v koprodukci s Novým Zélandem :D. Dávám si minimálně...
před 3 roky
Další články k tématu