13. 1. 2021

S lupou do historie: According to Jim

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte According to Jim (Svět podle Jima) 1×01: Pilot?

plakát

Základní údaje

Název According to Jim (Svět podle Jima)
Žánr Komedie
Stanice ABC
Vysílání 2001–2009
Počet sérií 8
Premiéra 3. 10. 2001
Délka pilotu 21 minut
Prům. hodnocení 65 % (od 122 uživatelů)

O čem to je?

Jim, který je ještě duchem trochu dítě, se svou manželkou Cheryl, která je jeho přesným opakem, mají tři děti a snaží se řešit každodenní problémy s humorem. Za součást rodiny se rovněž považují Cherylina sestra, která stále neschvaluje výběr Jima jako manžela, a její bratr, který je naopak takový prosťáček a dobrák.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: –

Další z řady amerických sitcomů, který nezanechá žádný hlubší dojem a na který si po chvíli ani moc nevzpomenete. Takže zkrátka taková ta věc, která neurazí.

Nějak si pořádně nevzpomínám ani na nic, u čeho bych se vysloveně zasmál. Snad jen rada, že se máte chytit skříněk, když vás vyvádějí ze školky, a pak teda na co nesmím zapomenout, otevřená debata mezi neteřinkou a tetou, ta malá mě odrovnala. Jinak to rozhodně není pilot, u kterého bych se válel smíchy.

Původně jsem seriál tipoval ještě do devadesátek, a ejhle, ono už je to z nového milénia. Každopádně opravdu ničím proti své konkurenci ani předchůdcům nevybočuje, takové průměrně působící obsazení, americká rodinka s dětmi a dalšími rodinnými příslušníky, lehký humor. Pokud tedy jste příznivci seriálů na způsob Married… with Children, toto by vám mohlo sednout, jen za sebe bych to řadil spíš ke spodní hranici této skupiny seriálů.

  • neurazí
  • teta s neteří
  • rychle zapomenete
  • ničím nepřekvapí
60 %
Mé hodnocení
jesmot
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu