12. 10. 2022

S lupou do historie: The Playboy Club

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte The Playboy Club 1×01: Pilot?

plakát

Základní údaje

Název The Playboy Club
Žánr Drama, Historický, Krimi, Retro
Stanice NBC
Vysílání 2011
Počet sérií 1
Premiéra 19. 9. 2011
Délka pilotu 44 minut
Prům. hodnocení 70 % (od 104 uživatelů)

O čem to je?

Seriál se soustředí na první Playboy Club založený v Chicagu v roce 1963, především však na jeho personál tzv. Playboy Bunnies – dívky obsluhující v tomto klubu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: –

Nejsem si jistý, jestli jsme měli v naší lupě něco podobného, každopádně dnes nás čeká pilot seriálu, který byl zrušený po tech dílech a zbytek natočených epizod se nikdy nevysílal.

Drama jsem čekal, ale ne v takovém pojetí. Rozhodně ale smrt nakopla příběh zase dalším směrem než jakým je nablýskaný svět klubu. Na ten se nicméně dívalo skvěle, mělo to náboj, bylo to svěží a taky dobově docela vychytané.

A pak je tu samozřejmě hudba, které tu bylo spousta, skvěle podtrhovala děj a vnášela atmosféru. Tina Turner, to už byl jen jeden geniální nápad na závěr. Byla to zase částečně odbočka, jeden z osobních příběhů, ale právě ty společně fungují a tvoří něco většího, co nemusí vždy dopadnout dobře.

Moc nechápu tu kritiku seriálu za to, že podporuje pornografický průmysl, kdy tedy mělo být dobře, že byl zrušen. Myslím si, že kdyby se do vysílání dostal nyní, o jedenáct let později, zaznamenal by úspěch a co podporuje/propaguje by nikdo neřešil. Za mě to byl příjemný pilot, takže se plánuju vrhnout i na zbylé dvě epizody, jen je škoda, že zbytek se ven nikdy nedostal. The Playboy Club nejspíš pro většinu zůstane prvním objednaný seriálem pro sezónu 2011/12 a prvním zrušeným v téže sezóně.

  • svěží náboj
  • spousta linek, které tvoří fungující příběh
  • hudba
  • zajímavé postavy
80 %
Mé hodnocení
jesmot
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
IrmaVep

IrmaVep

Jo tak tohle zruseni mi pije krev jeste dneska :D Jako kdyby aspon pro to byl jiny duvod, ale tohle...?! Ty...
před 78 týdny
Další články k tématu