21. 4. 2021

S lupou do historie: In Plain Sight

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte In Plain Sight (Ochrana svědků) 1×01: Pilot?

plakát

Základní údaje

Název In Plain Sight (Ochrana svědků)
Žánr Drama
Stanice USA Network
Vysílání 2008–2012
Počet sérií 5
Premiéra 1. 6. 2008
Délka pilotu 78 minut
Prům. hodnocení 72 % (od 153 uživatelů)

O čem to je?

Mary Shann jako Marshal pracuje pro Program ochrany svědků. Jejím úkolem je jim pomoci začít nový život. Někteří jsou profesionálními kriminálníky, ale někteří jsou jen náhodnými svědky zločinů. Mary však musí svou práci tajit, tím si ale komplikuje vztah s rodinou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: –

Ach ta délka, to mě vůbec ale vůbec netěší, když vidím. Naštěstí to nakonec docela uteklo a dalo se u toho po celém dnu příjemně vypnout. Takové krimi drama z jiného pohledu opravdu sedlo, tak snad dnešní lupou rozšířím obzory i vám a zájem o tento seriál vzroste.

Ty komentáře Mary miluju, vždycky tu situaci tak dobře podtrhne. To stejné platí pro rozhovory mezi ní a Marshallem nebo její známostí. Celkově ty interakce mezi postavami jsou skvělé, úderné a svěží, rozhodně seriálu přináší plusové body.

Příběh je hodně zajímavou záležitostí, do jisté míry možná ohraný koncept, ale zajímavě podaný. A třeba vraždící manželku v závěru, to jsem nečekal. Je fajn, jak se díl nesoustředí jen na jednu věc, ale hraje to na více stran a více postav. Dohromady je to takové rozmanité.

Vlastně jsem se u toho seriózně bavil, nová prsa pro osobu v ochraně svědků, to bylo tak ujeté, že jsem se prostě musel smát. Hodně všemu přispívá obsazení, které mi docela sedí, sice bych si možná dokázal na některých místech představit jiná jména, ale myslím, že takto to stačí. Jiný pohled na věc a všechno víše zmíněné vytváří fajn podívanou s takovým svěžím nádechem, takže po pilotu, proč ne.

  • svěží
  • Mary a její komentáře
  • víc příběhů
  • místy předvídatelnost
  • možná uspěchanost v závěru
80 %
Mé hodnocení
jesmot
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Litocha

Litocha

Kdysi jsem to sledovala, dávali to ve večerních/nočních hodinách. Utkvěl mi sympatický Marshall a že mě Mary...
před 3 roky
jesmot

jesmot

To jsem rád, že aspoň někoho jsem zaujal. Pilot jde najít bez problému v originále (jen někde je...
před 3 roky
ragelly

ragelly

Taky ho mám v seznamu, nic ze zlaté éry USA Network si nechci nechat ujít. Ale tím, že má tolik řad, ho...
před 3 roky
Další články k tématu