24. 10. 2018

S lupou do historie: Archer

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme také rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte Archer 1×01: Mole Hunt?

Medailónek

Název: Archer
Žánr: Animovaný, Akční, Komedie
Stanice: FX, FXX
Vysílání: 2010-????
Celkový počet sérií: 9
Premiéra: 15. 1. 2010
Délka pilotu: 22 minut

Kdo?

Tvůrce: Adam Reed
Herci: H. Jon Benjamin, Judy Greer, Amber Nash, Chris Parnell, Adam Reed, Aisha Tyler, Jessica Walter, Lucky Yates

O čem to je?

James Bond není jediným agentem pod sluncem. Dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer, atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace.

Trailer

Historie očima SerialZoňáků

ragelly

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: -

Nebylo to tak hrozné, jak jsem si myslela. Vlastně mě to docela i bavilo. Jasně, ani tak se na seriál nepodívám, ale pilot utekl rychle, s postavami jsme se seznámili přirozenou cestou a seriálu nechyběla celá řada povedených hlášek.

Animáky jsou většinou sprosté a nevkusné. Archer je jen sprostý. Myslím, že tu čáru nevkusu nepřekročil snad ani jednou, celé je to v rámci zábavnosti. Líbí se mi, že se nebojí – hned na začátku přišla krev, sarkasmus i akce, což je ideální kombinace.

Hlavní hrdina je sympaťák, hned jsem si ho oblíbila, i když si to asi nezaslouží. I ostatní postavy mi padly do noty, u nikoho mi nepřišlo, že by tam byl jen do počtu, každý dostal šanci zazářit.

Myslím, že kdyby šlo o hraný seriál, řadil by se mezi mé srdcovky. I když mnozí z vás můžou namítat, že právě animovaný žánr z něj dělá to jedinečné a posouvá ho o třídu výš. Každopádně spokojenost, po delší době jeden z animáků, na který se dá koukat.

+ postavy
+ hlášky
+ nepřekračuje hranici nevkusu

- pro mě osobně je mínus pouze v tom, že jde o animák

Moje hodnocení pilotu: 80 %
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Archer je super seriál, jsem mile překvapený, že tu dostal tak dobrý hodnocení :)
před 5 roky
Tulrika

Tulrika

Archer je super seriál. V reálu bych se nechtěla potkat s nikým z té party, ale na obrazovce jsou...
před 5 roky
Destinytte

Destinytte

Jeden ze seriálů, co chci už dlouho vidět. Snad se k němu někdy prohrabu. :D
před 5 roky
Další články k tématu