25. 12. 2019

S lupou do historie: Aliens in America

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte Aliens in America (Mimoni v Americe) 1×01: Pilot?

Medailónek

Název: Aliens in America (Mimoni v Americe)
Žánr: Komedie
Stanice: The CW
Vysílání: 2007–2008
Celkový počet sérií: 1
Premiéra: 1. 10. 2007
Délka pilotu: 20 minut

Kdo?

Tvůrce: David Guarascio, Moses Port
Herci: Dan Byrd, Christopher B. Duncan, Adhir Kalyan, Scott Patterson, Amy Pietz, Adam Rose, Lindsey Shaw

O čem to je?

Mladý muslimský student z Pakistánu je poslán do ameriky, aby žil s Christianem a jeho rodinou ve Wisconsinu jako součást výměného studijního pobytu.

Trailer

Není

Historie očima SerialZoňáků

jesmot

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: -

Toto je za posledních pár týdnů asi ten nejnáročnější pilot na hodnocení? Během dvaceti minut se vlastně nic moc nestalo, celé se to snaží být politicky a kulturně korektní a na závěr je tu ještě zavrhnutí předsudků a přijetí. Nic proti tomu nemám, to mi věřte, ale prostě mi po pilotu přišlo, že se nejedná o žádnou pecku mezi seriály, ničím extra nechytne a nemá moc co víc nabídnout proti konkurenci.

Do budoucna by mohl být seriál vtipný, do jisté míry i výchovný, co se postoje dětí ve školním prostředí týče, toho jak se mají stavět k některým problémům, ale nepřijde mi to vysloveně jako super komediální seriál. Možná je všechno způsobené tím, že jsem čekal víc sitcomových prvků a více humoru, kdežto tady byla jen snaha, která se prostě místy nepodařila.

Postavy nejsou extra špatné, zkrátka jen úplně nezaujaly, jelikož toho zatím moc nenabídly, tedy mimo matku, která si nakráčela do školy a myslela si, že se všechno obrátí o 180 stupňů. Zajímavou osobou je nový přítel dcery, který by ve finále mohl vnést do rodiny víc zmatku než Pákistánec, to je ale jen takový můj pocit.

Dohromady opravdu není po pilotu moc co hodnotit. Nedá se ani říct, že by to byla ztráta času, jednak už tu letos byly pořádné blbosti, ale také to není nijak dlouhé a při večeři to celkem dobře vyplní čas. Mě to teda rozhodně nezaujalo, takový průměrný seriál, nevidím smysl sledovat dál, nezajímá mě, co se s kým stane, a to je asi tak všechno.

+ uteče

- neliší se od ostatních
- korektní
- nesmyslné chování
- nula, nula, nic

Moje hodnocení pilotu: 50 %
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
andromache

andromache

Jo tak pilot tohohle seriálu jsem viděla v době, kdy jsem měla crush na Lindsey Shaw a hledala všechno...
před 4 roky
verunkawrath

verunkawrath

Tohle šlo úplně mimo mě,nějak jsme se navzájem minuli :(
před 4 roky
Další články k tématu