4. 7. 2021

S lupou do historie: The Neighbors

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte The Neighbors 1×01: Pilot?

plakát

Základní údaje

Název The Neighbors
Žánr Komedie, Rodinný, SciFi, Sitcom
Stanice ABC
Vysílání 2012–2014
Počet sérií 2
Premiéra 26. 9. 2012
Délka pilotu 22 minut
Prům. hodnocení 58 % (od 106 uživatelů)

O čem to je?

Jak dobře znáte své sousedy? Seznamte se s Weaverovými, Debbie a Martym. Marty, který doufá, že své ženě a dětem dopřeje lepší život, nedávno koupil dům v „Hidden Hills“. Toto předměstí New Jersey je soběstačná komunita s vlastním golfovým hřištěm. Je to místo tak exklusivní, že dům na prodej zde nebyl celých 10 let. Jeden se však nakonec našel a získali ho Weverovi. Co když se ale ukáže, že sousedi nejsou úplně normální, ba co víc, že nejsou z této planety?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: –

Takže takto je to s kulty, konečně to všechno dává smysl =D Úvod mě docela překvapil, protože jsem podle názvu čekal další z řady sitcomů, tentokrát o rozepřích mezi sousedy. Nakonec se z toho vyklubala dost jiná záležitost, i když vlastně ne tak docela. Bylo to o něco lepší než 3rd Rock from the Sun, to se tentokrát promítne i do procent.

Kdyby nic jiného, tak aspoň konečně vím, odkud jsou tyto zelené postavy , které mě na obrázku k jednomu zdejšímu článku už tak dlouho trápí. Za mě teda hodně povedený vzhled, na komedii dobře odvedená práce. Když už jsme u toho vzhledu, musím říct, že mi celý díl bylo líto Iana Patricka, chudák jeden.

Obsazení se docela dá, mimozemšťané jsou zahráni perfektně, o tom není pochyb, ale moc mi do role nesedí Lenny Venito. Bral jsem ho snad jen v křičící scéně, jinak bych ho přeobsadil, prostě se mi sem nějak nehodil.

Vtipy se tu vesměs povedly, rozdíly ve smýšlení a jednání nebyli nijak trapně násilné, takže i ty přispěli k nějakému tomu zasmání se. Ale narovinu, není to nic světoborného. Bylo tu i pár otravných scén, při kterých chvílemi člověk neví, co se děje a co si má myslet. Přesto, jak jsem psal, o něco lepší než 3rd Rock. Premisa zajímavá, ale myslím, že zrušení po dvou řadách mluví samo za sebe.

  • vzhled mimozemšťanů
  • netlačí na pilu
  • místo pro vtip
  • Lenny Venito
  • dokonce ani na komedii nic světoborného
70 %
Mé hodnocení
jesmot
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu