9. 5. 2022

S lupou do historie: 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte 8 Simple Rules… for Dating My Teenage Daughter 1×01: Pilot?

plakát

Základní údaje

Název 8 Simple Rules… for Dating My Teenage Daughter
Žánr Komedie, Sitcom
Stanice ABC
Vysílání 2002–2005
Počet sérií 3
Premiéra 17. 9. 2002
Délka pilotu 22 minut
Prům. hodnocení 68 % (od 127 uživatelů)

O čem to je?

Paul a Cate vychovávají své tři děti, krásnou a populární šestnáctiletou Bridget, inteligentní, ale ne tolik sebevědomou Kerry a třináctiletého Roryho, se kterým (prozatím) nejsou žádné problémy. Cate se rozhodne vrátit na plný úvazek do práce a tak Paulovi nezbývá, než věnovat víc času výchově dětí, na což nebyl doposud zvyklý. Největší starosti mu dělá nejstarší dcera Bridget a její nápadníci.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Status: pvní setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: –

Říkám si, že je dobře, že piloty nejsou tak dlouhé jako jejich názvy. Ano, on už ten název opravdu budí pozornost. Naštěstí se z toho vyklubala celkem fajn oddechovka.

otce mi tu bylo dost líto, schytává to ze všech stran, ale to ještě pořád dokáže pobavit. I když místy to možná může pro někoho trochu hraničit s tím, co je ještě vtipné. Každopádně když v tom nebudete hledat humor na sofistikované úrovni, je to fajn.

Je tu sice Kaley Cuoco, ale možná právě tím, jaké jméno si později udělala, mě víc než její postava baví Kerry a Rory. Cate byla zatím spíš odsunutá na druhou kolej, takže tam to asi bude dost záležet na dalších dílech, ale myslím, že obsazena byla fajn, Ritter a Sagal spolu fungují dobře.

Jsou tu vtípky, něco málo poučného a hluboká generační propast mezi rodičem a dětmi. To tu docela funguje a dodává to seriálu zase jiný nádech. Jsou tu i emoce, ale ty se zase velice rychle mění ve vtipné pasáže. Teda až na závěr dílu, ten byl moc hezký. Na nastartování seriálu jako pilot určitě fajn, vždycky je co zlepšovat, ale odreagovat se u toho dá dobře

  • otec
  • generační propast
  • pravidla
  • málo prostoru pro syna
70 %
Mé hodnocení
jesmot

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: –

Byl jsem z předchozí SLDH naladěn na komediální vlnu a těšil se na další hlášky a vtipy. Byl jsem hodně zklamán. Tam, kde jsem se u britského humoru za břicho popadal, tady v americkém sitcomu (nechci poukazovat na to, že by byl jeden z nich lepší, britský humor mi prostě sedí víc) jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Nezajímavý příběh, otec se chová jako debil a má to být rádoby vtipné, postrádá humor – nikde jsem se nezasmál.

Tohle hodnocení seriálu neovlivní, ale měl jsem to puštěné se slovenskými titulky a nechápu, kdo tam nacpal asi pět různých slovenských nářečí. Ten, kdo neumí aspoň trochu anglicky a nezná slovenské nářečí, je ztracen.

Seriál si své fanoušky asi najde, ale tvůrce seriálu má dosti jiný smysl pro humor než já a asi nebudu cílovka.

  • titulky
  • není vtipné
  • otec
  • nudný příběh
5 %
Mé hodnocení
Dom_Domec
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu