7. 3. 2021

S lupou do historie: Veronica's Closet

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte Veronica's Closet (Veroničiny svůdnosti) 1×02: Pilot?

plakát

Základní údaje

Název Veronica's Closet (Veroničiny svůdnosti)
Žánr Komedie, Sitcom
Stanice NBC
Vysílání 1997–2000
Počet sérií 3
Premiéra 25. 9. 1997
Délka pilotu 21 minut
Prům. hodnocení 59 % (od 66 uživatelů)

O čem to je?

Prezidentka firmy na výrobu dámského prádla Veronika „Ronnie“ Chaseová má neustálé problémy se svým záletným chotěm Brycem. Podvádí ji tak dlouho, až Veronice jednoho dne dojde trpělivost a rozhodne se pro rozvod. Morální podporu jí při tom poskytují přátelé a spolupracovníci, nejlepší kamarádka Olive, paranoidní návrhář Leo, bezelstný šéf propagace Perry a sarkastický asistent Josh. A to je dobře, protože Bryce si nenechá nic líbit a hodlá Ronnii oškubat do posledního centu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: –

Nečekal jsem, že by se mi seriál mohl líbit, natož že by mě nějak extra chytil, ale nikdy neříkej nikdy. Na to, jak je pilot krátký, tak se do něj vlezlo enormní množství věcí, od nevěry manžela, přes málem sex z pomsty s trenérem až po veřejný rozchod před novináři. Dvacet minut a pořád se něco dělo.

Dokázal bych si v rolích rozhodně představit zajímavější jména, takto na první pohled se nemůžu ubránit dojmu, že zkrátka nebyly na skladě, a tak se muselo sáhnout po v uvozovkách druhé jakosti. Každopádně herci nejsou rozhodně špatní, sedí k rolím, všechno je uvěřitelné, jen si prostě dokážu na jejich místě představit i jiné.

Příběh tak nějak neurazí, je docela příjemný, nijak zvlášť nevybočuje ze zavedeného rámce a dá se očekávat, co bude následovat. Ale i tak dokáže potěšit a jsou tu scény, kdy jede jedna hláška za druhou. Co si budeme, prostě podkresovka, u které můžete dělat něco jiného nebo jen tak vypnout.

  • vtipné pasáže
  • krátký díl, spousta věcí
  • herci sedí k rolím a dokáží zaujmout…
  • … i když obsazení není nic moc
  • nic hlubokomyslného, předvídatelné
70 %
Mé hodnocení
jesmot
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Tulrika

Tulrika

A já myslela, že Kirstie Alley byla ve své době docela hvězda. Chudák je teď druhořadá hérečka
před 3 roky
Další články k tématu