20. 4. 2022

S lupou do historie: Wilfred (US)

Pojďte se spolu s námi vrátit do dob minulých. Vydáváme se do seriálového nebe a oprašujeme legendy, na které se nyní díváme svěžíma očima! Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době? Dali by jim vůbec diváci ještě šanci? A jak se na naše oblíbené či dokonce zamilované seriály po letech s odstupem díváme my? Lupa míří do historie se dvěma cíli. Vyvolat ve vás nostalgii a neodolatelnou touhu si svůj milovaný seriál opět pustit (protože víme, kolik máte času :'D), ale také vám potenciálně chceme rozšířit obzory a představit méně známé seriály, které jsou nyní po letech jako stvořené pro sledování maratonem!

Takže, SerialZoňáci, jak hodnotíte Wilfred (US) (Wilfred) 1×01: Happiness?

plakát

Základní údaje

Název Wilfred (US) (Wilfred)
Žánr Komedie, Psychologický
Stanice FXX
Vysílání 2011–2014
Počet sérií 4
Premiéra 23. 6. 2011
Délka pilotu 22 minut
Prům. hodnocení 71 % (od 243 uživatelů)

Kdo?

O čem to je?

Komedie na námět australského seriálu o mladém Ryanovi, který se protlouká životem a má zvláštní vztah se sousedčiným mazlíčkem Wilfredem. Všichni vidí Wilfreda jako obyčejného psa, ale Ryan ho vidí jako chlápka v psím kostýmu…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Status: první setkání se seriálem
Hodnocení celého seriálu: –

Zase jedou opravdu divná šílenost. Tak si říkám, že Jason Gann musí být taky šílenec, když si dal roli Wilfreda hned dvakrát, aby mohl předvádět některé věci.

Sem tam jsem se na něčem asi zasmál, ale celkově si z pilotu odnáším, že tato podivnost se prostě nesmí brát vážně. nevěřím, že to řeknu, ale dokonce si myslím, že další díly budou lepší a tady to bylo jen drhnutí způsobené úvodním představováním. Každopádně víc vidět opravdu nepotřebuju.

V žádném případě to není můj šálek čehokoli a doufám, že na obřího mluvícího chlapopsa brzo zapomenu. Celé si to jede na vlně trávy a ta je nejspíš potřeba i ke sledování, abyste si zážitek vychutnali naplno. Nevím, co víc k tomu napsat, snad jen ať nezahazujete všechno kvůli chlapovy v kostýmu psa.

  • občas se zasmějete
  • nechutné
  • až moc ujeté
60 %
Mé hodnocení
jesmot
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Yellow

Yellow

No, viděla jsem pilot a stačilo mi to. Je to pravda až moc ujeté. A nějak se nemůžu zbavit dojmu, že by tam...
před 2 roky
Další články k tématu